Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat, duminică, printr-un mesaj pe Facebook, că Liviu Dragnea va fi audiat luni de procurorii DNA.

În anunţul său, Ştefănescu, considerat unul dintre fidelii lui Dragnea – de altfel, acesta l-a şi aşteptat pe Dragnea în faţa casei sale în ziua eliberării de la Rahova – continuă tentativa de transformare a lui Dragnea într-un fel de „martir” persecutat de sistem şi de #rezist.

”Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN-ul! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde! V-am anunţat ca să ştiţi cu toţii ce se întâmplă!”, scrie Ştefănescu pe Facebook.

Reamintim că Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Crin Bologa, a declarat recent, într-un interviu acordat Epoch Times România, că speră ca până la sfârşitul anului să fie soluţionat “dosarul Tel Drum”, în care este implicat fostul şef PSD Liviu Dragnea, proaspăt eliberat din Penitenciarul Rahova. Totuşi, a adăugat Bologa, respectarea acestui termen depinde de necesitatea administrării de noi probe.

“Se analizează materialele probatorii. Am zis că, la un moment dat, părţile din dosare au cerut să audieze – ştiu asta de la procuror – să audieze toate interceptările şi li s-a permis acest lucru. Şi acum… tot de la procuror ştiam la momentul respectiv că analizează materialul probatoriu. Acum cred că mai are unele cereri în dosar, tot pentru administrarea unor probe. O să le analizeze şi, din câte am discutat cu doamna procuror, după ce a făcut o analiză parţială a probelor din dosar i-au mai apărut elemente cu privire la necesitatea administrării altor probe. Dar, tot aşa, a zis că încearcă să soluţioneze cauza în cel mai scurt timp”, a afirmat Bologa.

Întrebat ce înseamnă pentru DNA o soluţionare a acestui dosar “în cel mai scurt timp”, Bologa a precizat următoarele:

“M-am ferit tot timpul să dau date. Procurorul decide. Dar eu sper ca până la finalul acestui an dosarul să fie soluţionat, dacă mai apare necesitatea administrării probei. Dacă este vorba numai de analiză sper că mai repede”.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.