Agentia Nationala de Integritate (ANI) a stabilit ca un fost politist din Capitala nu poate justifica peste 100.000 de euro prin veniturile obtinute, scrie Aktual24.ro.

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au constatat existenta unei diferente nejustificate in cuantum de 465.507 lei (echivalentul a 106.554 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Marius Maghiari, in perioada exercitarii functiei publice cu statut special (politist).

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Marius Maghiari.

Fost sef al Serviciului Accidente din Brigada Rutiera a Capitalei, Marius Maghiari a fost trimis in judecata in anul 2016 de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, alaturi de alti politisti, intr-un dosar in care este acuzat ca a musamalizat un accident rutier pe care l-a produs.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.