Jurnalistul Dan Bucura anunță dezvăluiri incendiare despre o mită de 760 de mii de euro, bani de care ar fi beneficiat și ministrul de Finanțe la acea dată, Florin Cîțu. Dan Bucura face referire la celebrele șpăgi luate prin UNIFARM.

Iată postarea integrală a jurnalistului:

„Florin Cîțu știa că urmează nucleara! Știa că după Congresul PNL, (asta pentru a nu influența votul) voi face publice informațiile care il pun la pământ! Asa că a preferat să atace primul, într-o încercare mizerabilă de a discredita jurnalistii care il critică. Sugerează că ne-ar plăti Orban să îl atacăm (vom vorbi pe larg si despre asta)!Cîțule, oricât te-ar ține Iohannis în brațe, e timpul să dai socoteală: Tu si liberalii cu care ati pus la cale jaful din pandemie! Voi, aia pe care se codesc deocamdată procurorii DNA să vă scoată la rampă! Înainte de a da eu filmul întreg, te întreb public Cîțule:

1 – In ce calitate schimbai SMS-uri pe Whatsapp cu inculpatii si denunțătorii din dosarul Unifarm, în calitate de ministru de Finanțe?

2 – Ce ai vrut sa spui, când le-ai transmis ălora că nu au rezolvat „problema” cu domnul de la Unifarm?

3 – Era vorba de mita de 760.000 de euro, pentru care ăia nu semnasera încă contractul „de comision” cu intermediarul-denuntator?

4 – Te-a pus cineva să le forțezi mâna ălora care aduceau măștile sau a fost inițiativa ta?

PS: Pentru că eu chiar am scoală de presă si știu ce e aia deontologie, iti dau un răgaz de cateva zile să răspunzi. Desigur, nu ca Iohannis, până săptămâna viitoare…📍Dragi români, vă promit show! Dacă tot îsi bat joc ăstia de viața noastră, măcar să îi demascăm pe toți.”

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.