Home / ACTUALITATE / Senatorul PSD Mihai Fifor i-a donat tatălui lui 340.000 de lei

Senatorul PSD Mihai Fifor i-a donat tatălui lui 340.000 de lei

Senatorul PSD Mihai Fifor s-a lepădat de Liviu Dragnea, a ajuns în anturajul fostului premier Viorica Dăncilă care l-a propulsat în funcția de ministru interimar de Interne. Apoi, după ce aceasta a pierdut alegerile prezidențiale, Fifor a acuzat-o de blat cu Klaus Iohannis, scrie Newsweek.ro.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Mihai Fifor este un mason celebru în Craiova, dar apartenența sa la masonerie nu este menționată în declarațiile de interese. Din ultima declarație de avere depusă la Senat în iunie 2019, aflăm că senatorul Fifor nu are nici o locuință sau vreun teren. În schimb, are un Nissan din 2017, cumpărat în baza unui credit auto de 148.509 lei.

Fifor i-a donat bunuri de peste 340.000 lei lui Nicolae Fifor, tatăl său, și a vândut o Dacia Logan cu 1.000 lei. La capitolul venituri declarate, Fifor a menționat că a primit salariul de ministru al Apărării în cuantum de 138.816 lei, iar de la Senat doar 1.568 lei. A primit și normă de hrană de la Armată: 3.520 lei.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ministrul Apărării Naționale a adus un omagiu rușinos unui trădător de țară, unei relicve sovietice

Impostorii presei plaiurilor mioritice post-decembriste își arată iarăși fața hidoasă, scrie Ziaristii.com. Într-un avânt idiot, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: