Home / ACTUALITATE / Săracul TuDorel Toader… o să-l desființeze stăpânii lui după ce Kovesi a desființat cu argumente întreg raportul

Săracul TuDorel Toader… o să-l desființeze stăpânii lui după ce Kovesi a desființat cu argumente întreg raportul

UPDATE: CSM a dat aviz negativ! Penalii au fost contraziși de CSM!

Oameni buni, modestia doamnei Kovesi a facut-o să afirme că a demonstrat, punct cu punct, că raportul s-a bazat pe afirmații nefondate și supoziții. GREȘIT! Femeia aceasta s-a pișat pe TuDorel și raportul lui. A șters pe jos cu minciunile, manipulările și elucubrațiile ministrului Justiției. Acest apărător al borfașilor a rămas chiar și fără acele replici interminabile și enervante.

Ce am văzut noi la această ședință a CSM-ului? Am văzut un TuDorel Toader nervos, agresiv și incoerent care a răspuns evaziv intrebărilor care i s-au adresat, am văzut o șefă a unei instituții care, cu multă calmitate, decență și sinceritate, a demosntrat punctual că are dreptate, am văzut cum aceasta și-a prezentat activitatea cu bune și cu rele.

Personal, dacă eram prezent la dezbatere și aveam posibilitatea de a adresa o întrebarea, aceasta i-ar fi fost adresată ministrului Justiției. Aceasta suna așa: Domnule ministru, ați afirmat că unul dintre motivele socilitării revocării doamnei Kovesi îl reprezintă numărul mare de procese pe care România îl pierde la CEDO. Doamna procuror șef al DNA a afirmat că de când conduce instituția, niciun dosar al acestei instituții nu a ajuns la CEDO. De ce ați mințit în privința aceasta?

ATENȚIE!

La sfârșitul ședinței CSM, TuDorel Toader s-a scăpat și a dezvăluit planul penalilor:

Toader: ”Pe mine nu m-a convins nimic din contra-argumentele dumneavoastră. Sigur, nu va judeca doar Secția pentru procurori. Vor judeca românii, va judeca societatea în general. Adevărul trebuie știut, trebuie asumat. Sunt convins, indiferent de ce va decide CSM, indiferent de ce va decide președintele, indiferent de ce va decide CCR dacă va fi sesizată, că dezbaterea va continua, ca să vedem radiografierea exactă a activității manageriale a DNA.

Cu alte cuvinte, penalii nu se vor lăsa până nu vor desființa DNA-ul.

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță OFICIAL că datoria externă a României a CRESCUT la 103,526 de MILIARDE de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,109 miliarde euro in primele 5 luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: