Home / POLITICĂ / Rezultatul a 30 de ani de politică românească: la ora 17 votau la PSD, iar la ora 18 erau la PNL

Rezultatul a 30 de ani de politică românească: la ora 17 votau la PSD, iar la ora 18 erau la PNL

Fostul secretar general al PSD Arad, Florin Tripa, dezvăluie, pe Facebook, un amănunt incredibil cu privire la desfășurarea conferinței extraordinare de alegeri a filialei, desfășurată ieri după amiază, de la ora 17. Anume că trei dintre primarii PSD, cel de la Beliu, cel de la Șicula și cel de la Livada, au participat la votul PSD după care au plecat la PNL, acolo unde se știa de mult că vor ajunge. Tripa sugerează că această „mișcare” le-a fost impusă celor trei de către chiar președintele PNL, Gheorghe Falcă, acesta dorindu-și ca PSD Arad să fie condusă în continuare de Dorel Căprar, cu care șeful liberal s-ar fi înțeles, scrie Special Arad.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Iată ce spune Tripa pe Facebook: „Gheorghe Falcă și-a jucat în această seara cartea la scenă deschisă, vrând să demonstreze că face jocurile în PSD Arad. Unelte la dispoziție, 3 transfugi din partid, primari aleși pe listele PSD care sunt acum în ograda liberală. Dacă mă întrebați cum arată cu adevărat trădarea, ea poartă chipul acestor oameni pe care i-am susținut și alături de care am gândit dezvoltarea localităților pe care le administrează. Cât tupeu și stomac trebuie să ai în ziua de astăzi să te numești : Emanuel Horhat Coraș (Beliu – nota red.), Duțu Căprar (Sicula – nota red.) sau Iosif Bimbo (Livada – nota red.)”!

Dealtfel, Tripa și postează o fotografie în care se poate observa că primarul de la Livada a participat la Conferința Extraordinară a PSD, de la ora 17, dar și la lansarea candidaților PNL, la Polivalentă, de la ora 18.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Va curge lapte și miere! Șapte parlamentari ALDE și-au anunțat transferul la PNL

Trei senatori ai ALDE si-au anuntat miercuri transferul la PNL. Marti, alti patru deputati ALDE …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: