Home / POLITICĂ / Revoltă în aripa pro-Iohannis după ce Cîțu și-a depus mandatul: Orban își bate joc de liberali și de țară

Revoltă în aripa pro-Iohannis după ce Cîțu și-a depus mandatul: Orban își bate joc de liberali și de țară

Revoltă în aripa pro-Iohannis din PNL. Mai mulți lideri liberali din tabăra președintelui susțin că vor merge în această după-amiază la sediul din Modrogan pentru a-i cere socoteală liderului liberal, Ludovic Orban, pe care îl acuză că l-a presat pe Florin Cîțu să își depună mandatul de premier desemnat, scrie G4Media.ro.

Sunt sondajele un argument pentru recrutarea primarilor PSD și ALDE pe care, tu PNL, îi acuzai că au furat din PNDL?

View Results

Loading ... Loading ...

”Orban își bate joc de partid și de țară, l-a șantajat pe Florin Cîțu să își depună mandatul iar președintele nu l-a putut convinge să revină asupra deciziei”, a declarat pentru G4Media.ro unul dintre liderii liberali din tabăra pro-Iohannis.

Guvernul Cîțu urma să fie votat astăzi în Parlament, însă cu puțin timp înainte de vot premierul desemnat și-a depus mandatul la Cotroceni.

Președintele Iohannis a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri, se arată în comunicat.

Comunciatul oficial:

”Administrația Prezidențială: Domnul Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri.”

În ultimele săptămâni, Ludovic Orban a dat semnale clare, după ce la rândul său și-a depus mandatul în urma deciziei CCR, că nu este confortabil cu o eventuală instalare a lui Cîțu la Palatul Victoria.

Președintele Iohannis trebuie să desemneze un nou premier care să încerce să își strângă majoritatea în parlament.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: