Home / ACTUALITATE / Răspunsul PNL, după ce numește un plagiator într-o funcție publică: ”Emilia Șercan are afinități PSD”

Răspunsul PNL, după ce numește un plagiator într-o funcție publică: ”Emilia Șercan are afinități PSD”

Plagiatorul Cristian Petcu, care în trecut a fost susținut de PNL pentru consiliul de administrație al TVR și care are un verdict de plagiat dat de către Comisia de Etică a Universității Craiova, a redevenit secretar general la ICR, scrie Libertatea.ro. Ordinul de numire este semnat de preşedintele ICR, Mirel Taloş.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Iată ce scrie Emilia Șercan pe Facebook:

”Ieri după-amiază am scris despre marea reformă morală a PNL începută prin numirea lui Cristian Vasile Petcu în funcția de secretar general al Institutului Cultural Român, deși are un titlu de doctor retras în urma unui verdict oficial de plagiat .

O persoană care a văzut postarea mea, Ileana Popa Dumitrache, a trimis pe Messenger pe pagina oficiala de Facebook a Partidul Naţional Liberal următorul mesaj, referitor la conținutul postării mele, la ora 16,20: „Bună ziua! E adevărată știrea? Vreau să știu dacă vă mai votez, în cazul în care e adevărat nu vă mai dau votul, eu vreau o schimbare reală, nu înlocuirea unor proști cu alții. Vreau elita!”, iar în continuarea mesajului său le trimite conținutul postării mele.

La ora 20,57, cum se poate vedea și în poze, primește următorul răspuns de la PNL: „Emilia Șercan are afinități PSD”. Când femeia se arată revoltată de răspunsul primit și le spune că va distribui mesajul ca să vadă și alți alegători „de ce sunt în stare”, omul care a scris că am „afinități PSD” îi trimite un pasaj dintr-un articol publicat de Hotnews și îi mai răspunde: „Stimată doamnă, ăștia încă fac diverse mizerii pe la spate. La un moment dat le vine rândul tuturor”.

În loc să explice numirea lui Petcu unei persoane care se arată revoltată și care cere o explicație, Partidul Naţional Liberal mă atacă pe mine cu cel mai ridicol argument de pe fața pământului. „Afinități PSD”, pe bune?

Ionel Danca, în calitatea ta de purtător de cuvânt al PNL, îți cer public să îmi spui (1) cine este persoana care a scris mesajul pe care îl regăsești integral în pozele de mai jos, (2) cine din conducerea PNL l-a autorizat și (3) cine din conducerea PNL este responsabil de comunicarea pe Facebook?
CC: Ludovic Orban

PS1. În altă ordine de idei, îmi va face mare plăcere să arăt public, cât mai curând, „afinitățile mele PSD”. Urmăriți haștagul #afinitatiPSD
PS2. Partidul Naţional Liberal, mulțumesc că mi-ai adus aminte de un slogan din perioada de glorie a USL. #aceeașimizerie”

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Mădălin Voicu, singurul pesedist păstrat de Orban în guvernul PNL

Mădălin Voicu este singurul demnitar PSD păstrat în guvernul Orban. El a rămas singurul secretar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: