Home / POLITICĂ / Rareș Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran. Iată ce sfat are pentru acesta

Rareș Bogdan salută intrarea în politică a lui Moise Guran. Iată ce sfat are pentru acesta

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a reacţionat faţă de anunţul jurnalistului Moise Guran de a intra în politică de partea USR-PLUS. Prim-vicepreşedintele liberal a declarat că salută intrarea lui Moise Guran în arena politică, dar i-a transmis totodată şi un avertisment, scrie Ziaristii.com. 

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Eu salut intrarea lui în politică. Mă bucur. A fost jurnalist de calitate, a fost apoi militantist într-un moment dificil pentru ţară, şi a contribuit aşa cum am contribuit şi eu la ce însemnat presa liberă, acel filon de presă care să păstreze drumul România şi speranţa cetăţenilor că ţara nu se va prăbuşi atunci când Liviu Dragnea încerca să ducă România în autocraţie după model Putin sau Maduro.

„În Parlamentul UE, o mulţime de lideri politici din conducerea fostului şi actualului for comunitar au fost jurnalişti. Deci salut intrarea lui Moise Guran şi-mi permit să-i dau un sfat cu prietenie, să ştie că în politică sunt mai mulţi crocodili decât în presă. Dacă a crezut că a a făcut acest pas, foarte bine! Dar să fie atent, pentru că a văzut totul în presă şi că atacurile de acolo au fost usturătoare, îl asigur că aici trebuie să doarmă cu pistolul sub cap. Pentru că situaţia e mult mai dură şi uneori poţi primi loviturile de lângă tine. Deci să nu aibă încredere decât în cititorii şi ascultătorii săi, în fanii săi şi în alegători. Atât!„, a declarat Rareş Bogdan la Digi 24.

Click AICIPeste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL îl vrea candidat la Primăria Iaşi pe Mihai Chirica, ”care a crescut 18 ani” la PSD

Deputatul liberal Marius Bodea, a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că a fost informat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: