Home / POLITICĂ / Rareș Bogdan anunță alegeri anticipate cel târziu în luna aprilie

Rareș Bogdan anunță alegeri anticipate cel târziu în luna aprilie

Rareș Bogdan, a anunțat, luni, că PNL poartă negocieri cu partidele parlamentare pentru declanșarea alegerilor anticipate, fiind nevoie de încă 24 de voturi pentru a susține un astfel de demers. Europarlamentarul a afirmat că anticipatele vor avea loc până în aprilie 2020, scrie romania.europalibera.org.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

„Noi vom folosit toate mijloacele constituționale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligația noastră. Este o cerință a alegătorilor noștri. Acest demers este susținut de USR, UDMR și PMP. Ne așteptăm ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, să susțină demersul nostru. (…) Este normal să ne dorim o majoritate formată din două sau trei forțe politice, din care vioara întâi să fie PNL și un Guvern condus de Ludovic Orban. Veți vedea că avem toți pașii pregătiți, lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Prim-vicepreședintele PNL a spus că grupul de nouă parlamentari demisionari din Pro România vor susține anticipatele, conform Mediafax.

„Avem toată convingerea că grupul condus de Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, cei nouă demisionari din Pro România, vor susține acest demers. Ar mai fi nevoie de 24 de voturi care pot fi formate din demisionari, din așa numiți independenți și din cei care aparțin minorităților naționale. (…) Liderii politici, în frunte cu Ludovic Orban, muncesc la acest demers de declanșare a alegerilor anticipate”, a precizat Rareș Bogdan.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că a vorbit cu Ludovic Orban, înaintea încheierii sesiunii parlamentare și i-a spus că susține organizarea anticipatelor cu câteva săptămâni înaintea alegerilor locale.

Premierul Ludovic Orban a declarat, dumicică, în timpul unei vizite în județul Vâlcea, că este nevoie de alegeri anticipate pentru că „este foarte dificil, cu actualul Parlament, să se adopte legi care să fie legile așteptate de oameni”.

Click AICIPeste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL propune impozitarea pensiilor speciale, dar nu pe toate: primarii, polițiștii, militarii, președintele scapă de impozitare

Liberalii propun impozitarea graduală, de la 10% la 90% a pensiilor speciale care depășesc 2.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: