Home / POLITICĂ / PSD-ul lui Dragnea negociază afilierea la grupul anti-UE din Parlamentul European – Expres Media

PSD-ul lui Dragnea negociază afilierea la grupul anti-UE din Parlamentul European – Expres Media

Rassemblement National, partidul anti-UE din Franța condus de Marine le Pen, a confirmat într-un răspuns pentru G4Media.ro că are discuții în curs cu un partid românesc pentru constituirea unui grup în Parlamentul European. ”Discuțiile sunt în curs și confidențiale în acest stadiu”, au spus reprezentanții partidului pentru G4Media.ro, refuzând să spună care e partidul cu care negociază.

”Les discussions sont en cours et encore confidentielles à ce stade”, au transmis reprezentanții Partidului Rassemblement National pentru G4Media.ro.

Reamintim că G4Media.ro a scris în februarie 2019 că PSD negociază intrarea în grupul suveraniștilor din UE, iar liderul italian Matteo Salvini a trimis o scrisoare PSD în care invită partidul la o colaborare mai strânsă. Mai multe surse politice au confirmat că partidul condus de Liviu Dragnea negociază cu suveraniștii lui Matteo Salvini o eventuală afiliere la viitorul grup politic din Parlamentul European.

Mai mult, în aprilie 2019, Matteo Salvini (Italia) și Marine Le Pen (Franța) au anunțat că pregătesc un mare eveniment pentru a uni toate mișcările europene ”alternative”, potrivit publicației spaniole La Razon. Cei doi lideri naționaliști au făcut acest anunț după ce au avut o întrevedere la Paris. ”Pregătim un eveniment important pentru Europa din următorii treizeci de ani”, a spus Salvini. ”Acesta va avea loc în luna mai în Italia. Vom invita toate mișcările alternative europene și vor fi reprezentanţi din 15 – 20 de țări”, a adăugat el.

Reamintim că atât Marine le Pen, cât și Matteo Salvini au primit finanțări din Rusia, după cum au dezvăluit anchete jurnalistice din cele două state. Rassemblement National are un discurs profund anti-UE și populist.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Dosarul Revoluției dezvăluie cum au fost mușamalizate dovezile privind legăturile lui Iliescu cu serviciile secrete ale URSS

Paranoia generală în PSD după Dragnea și Firea: ”Am fost otrăvită cu mercur”

ALERTĂ Meleșcanu îi cere președintelui să îl recheme în țară pe ambasadorul României în SUA

BREAKING CEDO a respins cererea Guvernului de amânare cu două luni a plângerii depuse de Kovesi

About expresmedia.ro

Check Also

Comisia Europeană confirmă: Teodorovici și Vâlcov au MĂSLUIT execuția bugetară pentru 2018

Teodorovici și Vâlcov au MĂSLUIT execuția bugetară! România se află pe butoiul cu pulbere! Iată ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: