Home / POLITICĂ / PSD pregătește o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban în februarie

PSD pregătește o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban în februarie

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a anunțat că, împreună cu o echipă de colegi din partid, pregătește o moțiune de cenzură care va fi depusă în luna februarie și este sigur că astfel social-democrații vor prelua din nou guvernarea, scrie Newsweek.ro.

Cu cine intenționați să votați în turul al doilea al alegerilor prezindețiale?

View Results

Loading ... Loading ...

„În momentul ăsta, cu o echipă de colegi, pregătim moțiunea din februarie și din februarie eu sunt convins că PSD va prelua guvernarea și vom avea o guvernare în continuare pentru oameni”, a declarat, luni, la sediul PSD, senatorul Niculae Bădălău.

La începutul săptămânii trecute, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD, care acum este în Opoziție, va pregăti o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, însă îi lasă pe cei de la PNL „să treacă luna de miere”.

„Acesta e rolul Opoziției, nu e normal să se realizeze o moțiune de cenzură? Îi lăsăm să treacă luna de miere. Pe temele pe care ni le vor da dânșii”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Însă, președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, crede că o astfel de măsura trebuie bine discutată, pentru că „guvernul unei țări nu se schimba de pe o zi pe alta”.

„Nu cred că trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente clar democratice, dar trebuie sa fie foarte bine discutate. Nu putem să ne jucăm de-a moțiunile și astăzi e un guvern, mâine e alt guvern”, a afirmat Teodorovici.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ciolacu i-a tras țeapă lui Dăncilă. Fostul premier nu a primit șefia Organizației de Femei a PSD

Compromisul prin care Viorica Dăncilă a fost forțată să-și dea demisia din fruntea PSD după …

One comment

  1. MOȚIUNEA DE CENZURĂ ESTE UN DEMERS DEMOCRATIC,ESTE PREVĂZUTĂ ÎN CONSTITUȚIE ȘI POATE FI FOLOSITĂ ORICÂND ,CONFORM CONSTITUȚIEI, SE ÎNDEPLINESC CONDIȚIILE PENTRU A FI DEMARATĂ.DACĂ PNL ÎN ACTUL DE GUVERNARE SE MANIFESTĂ ANTICONSTITUȚIONAL ,PARLAMENTUL DUPĂ DEZBATERI O VA ADOPTA SAU NU.CARE ESTE PROBLEMA?STIMAȚI PSD-iști LASĂ IMPRESIA CĂ AȚI DESCOPERIT APA FIARTĂ SAU MERSUL PE JOS ! ESTE DREPTUL DUMNEAVOASTRĂ,CE ATÂTA AGITAȚIE! FOLOSIȚI-L!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: