Home / POLITICĂ / PSD-istul Solomon a tăiat indemnizațiile sportivilor doar ca să vadă ”reacția USR-ului și PNL-ului”

PSD-istul Solomon a tăiat indemnizațiile sportivilor doar ca să vadă ”reacția USR-ului și PNL-ului”

Presedintele Comisiei de Munca a Camerei Deputatilor, Adrian Solomon, a depus un amendament in sedinta de marti prin care sunt taiate si indemnizatiile de merit de care beneficiaza artistii si sportivii. Amendamentul a fost aprobat de majoritatea pesedista din comisie, scrie Aktual24.ro.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

View Results

Loading ... Loading ...

La finalul sedintei, Solomon a declarat ca a depus amendamentul doar ca sa vada reactia celor de la USR si PNL. Astfel, el a dorit sa se razbune pentru ca USR si PNL au sustinut eliminarea pensiilor speciale.

„Am depus amendamentul ca sa vad reactia USR-ului si a PNL-ului. Am drept de initiativa, am depus un amendament, a trecut, vedem la plen ce se intampla”, a spus Solomon.

Intrebat de ce doreste eliminarea indemnizatiilor pentru sportivi, Solomon a declarat ca „eu nu-mi doresc eliminarea lor”.

„Atunci de ce ati depus amendament?”, l-au intrebat jurnalistii.

Raspunsul a fost halucinant. „Pentru ca am dreptul sa depun amendamente. Dar ei de ce au facut intiativele  pe care le-au facut?”, a spus Solomon referindu-se la eliminarea pensiilor speciale.

„De ce presedintii nu mai au dreptul la indemnizatii speciale? Toata lumea la finalul carierei are dreptul la aceste indemnizatii speciale”, a mai rabufnit Solomon.

Marcel Ciolacu a anuntat ca Adrian Solomon a actionat de capul lui. Insa nu a spus nimic despre faptul ca si ceilalti parlamentari PSD din comisie au votat amendamentul lui Solomon.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: