Home / ACTUALITATE / PSD, în căutare de inamici naționali. Ciolacu crede că Facebook distruge unitatea poporului român

PSD, în căutare de inamici naționali. Ciolacu crede că Facebook distruge unitatea poporului român

Dacă în timpul perioadei Liviu Dragnea, unul dintre inamicii publici ai PSD-ului a fost, în linia retoricii partidelor populiste europene, afaceristul George Soros, acuzat de zeci de comploturi și conspirații imaginare, astăzi pesediștii caută cu disperare un alt inamic public. Noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, a oferit o mostră din tentativa partidului de a găsi inamici naționali.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

View Results

Loading ... Loading ...

Concret, Ciolacu a dat de înțeles, într-un discurs ținut în fața parlamentarilor, că Facebook ar distruge unitatea românilor. Prin urmare, pentru Ciolacu pericolul nu vine de la Soros, ci de la Mark Zuckerberg, artizanul Facebook.

„Din păcate, la mai bine de 100 de ani de la Marea Unire, prea puțini dintre noi se mai gândesc la unitatea noastră. Pentru unii, unitatea nu își mai găsește locul în realitate, se vorbește mai des ca oricând de război și de lucruri care ne despart, toate acestea fac ca societatea românească după mai bine de 100 de ani să pară mai fracturată ca oricând.

Ne uităm în jur și vedem cum grupuri întregi sunt pe cont propriu, preferând confortul propriilor noastre bule sociale, ne închidem ermetic. Ne dăm like-uri altora și nouă, astfel încât să fim fericiți că suntem validați. Nu mai vedem nimic în rest, doar multă neîncredere față de ceilalți pe care nu îi înțelegem și de aceea îi respingem pentru tot ceea ce reprezintă”, a precizat Ciolacu.

Amintim că în trecut PSD s-a arătat deseori deranjat de existența Facebook. Fostul ministru de Interne Carmen Dan luase în calcul înființarea unei așa-zise poliții a Facebook.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din România dacă va fi chemată la DNA

Ecaterina Andronescu a anunțat, miercuri seară, la România TV că va pleca din țară dacă …

One comment

  1. Degeaba te vaiți, Ciolacu ! Nu ai si nici PSD nu va avea niciodată puterea să opriți Facebook-ul. România nu va mai fi niciodată „China”,omule ! Românii sunt liberi să iti spună opiniile lor, chiar dacă uneori sunt triviali. UNII DINTRE ROMÂNI S-AU SĂTURAT de PSD, ințelege, că mai trebuie să stati si in opozitie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: