Home / POLITICĂ / PSD anunță că Diaspora va fi ELIMINATĂ din procesul de vot din România

PSD anunță că Diaspora va fi ELIMINATĂ din procesul de vot din România

Olguța Vasilescu, propusă de PSD la Ministerul Dezvoltării în locul lui Paul Stănescu, a declarat, marți seară, la Antena 3, că în țară nu mai sunt de mult 19 milioane de români, pentru că sunt plecați la muncă în străinătate și că, de aceea, e „absolut obligatoriu“ ca anul viitor să fie făcut un nou recensământ al populației, necesar pentru stabilirea cvorumului la referendumuri. „Ei sunt plecați și noi îi numărăm aici“, a spus Olguța Vasilescu, dând de înțeles că românii din diaspora ar putea fi excluși din cvorum.

Olguța Vasilescu a mai susținut că președintele Klaus Iohannis „vrea să provoace suspendarea“ sa. „Nu cred că e cazul să îi facem această plăcere, sperând că astfel ar crește în sondaje“, a adăugat ea.

Citește și ”Oana Pellea: Nu există nicio dezbinare a poporul român. Există doar o luptă între oameni cinstiți și hoți

De altfel, Vasilescu a spus că sunt probleme și în privința cvorumului, dacă s-ar organiza un referendum. Fostul ministru al Muncii spune că mulți români au plecat la muncă în străinătate.

„Nu mai sunt fizic oameni aici în România, sunt plecați la muncă în străinătate, iar noi îi numărăm aici. E obligatoriu să avem un recensământ anul viitor”, a declarat Vasilescu. (Sursa: Comisarul.ro)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

2 comments

  1. PSD nu are nici un drept de a hotărâ dreptul de vot al românilor. Dreptul la vot este consfințit prin LEGE și este indiscutabil. Dacă PSD. face această greșeală Eu Timon Lipciuc președinte al Partidului Frăția Forța România cer public scoaterea în ilegalitate a acestui partid cât mai repede posibil. Atenție ne îndreptăm spre masacru poporului Român ! Domnul Dragnea ed Company trebuie să-și revizuiască imiediat atitudinea de a se erija în proprietarul poporului și a României. El personal trebuie să iasă și să dezmintă această știre fiindcă altfel se va înțelege că este criminalul acestui popor!

  2. Auzi, draguta „d-na” Volguta, la indiferent cite recensaminte se vor face, niciodata n-o sa iesim cit trebuie!!! Nu uita ca si-n romanica noastra, o seama mare de oameni stau in chirii nedeclarate si nu-s putini deloc…POVESTI !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: