Home / POLITICĂ / Proasta României: Iohannis vrea să-i extermine pe primari, apoi va trece la pensionari, profesori, doctori

Proasta României: Iohannis vrea să-i extermine pe primari, apoi va trece la pensionari, profesori, doctori

Candidatul PSD la presedintie, Viorica Dancila, a sustinut, vineri, ca presedintele Iohannis vrea sa-i „extermine” pe primarii PSD si ca se comporta precum fostul dictator comunist, Nicolae Ceausescu, scrie Aktual24.ro.

Cu cine intenționați să votați în turul al doilea al alegerilor prezindețiale?

View Results

Loading ... Loading ...

„Acum vedem un nou Ceausescu, daca vorbesti despre anumite lucruri sau daca nu esti de acord cu ceea ce face trebuie sa mergi in fata procurorilor.

Spunea  azi ca primarii PSD vor disparea. Este infiorator, cum sa dispara oamenii? Acum ce facem, ii exterminam pe primari, maine urmeaza pensionarii, profesorii, doctorii? Aceasta este abordarea unui presedinte?”, a sustinut Dancila intr-o conferinta de presa.

Ce a spus de fapt Klaus Iohannis. „’Romania normala’ nu se poate realiza cu PSD in curte. Romania normala este o Romanie in care PSD-ul nu se regaseste nici in conducerea statului, nici in conducerea PSD-ului. Sper sa dispara si din majoritatea primariilor din tara. Si nu vreau sa fiu gresit inteles. Eu imi doresc o Romanie fara PSD in conducere. Asta nu inseamna ca trebuie sa plece din tara. N-au decat sa stea in Opozitie, asa se numeste locul acela”, a aratat presedintele intr-un discurs la Baia Mare.

Iohannis a sanctionat dur campania murdara declansata de PSD. „Ati observat cum PSD isi arata si fata urata, ca sa nu spun si altceva, vreau sa raman intr-o zona politicoasa. PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news. Asta face PSD, asta este PSD-ul. Minciuni peste minciuni, despre mine, despre voi, despre aliati”, a spus Iohannis.

El a avut o singura referire la Viorica Dancila, insa a refuzat sa-i pronunte numele.

„In afara de mine, mai este candidat in turul doi o persoana de la PSD”, a mentionat Iohannis, in aplauzele si rasetele liberalilor.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: