Home / ACTUALITATE / Pro TV a fost amendat la propunerea lui Herjeu pentru că Dragnea s-a enervat

Pro TV a fost amendat la propunerea lui Herjeu pentru că Dragnea s-a enervat

Jurnalistul Mircea Marian anunță că Pro TV a fost amendat de CNA, la propunerea lui Radu Herjeu, pentru că a difuzat un reportaj despre legile justiției în care nu a fost inclusă și poziția lui Liviu Dragnea, scrie Aktual24.

”O poveste de la un prieten: acum câteva săptămâni, Pro Tv face un material despre legile justiției. Beton, cu declarații de la toată lumea, inclusiv PSD. Dar, în material este pomenit Dragnea. Pentru cine nu știe cum funcționează presa, e practic imposibil să îi ceri o declarație lui Dragnea, pe o temă dată, de azi pe azi, iar un reportaj nu poate sta la borcan zile întregi, până îl prinzi pe Marele Lider.

Ei bine, pentru că nu au cerut punctul de vedere a lui Dragnea, Radu Herjeu – ex Antena 1 – i-a băgat în ședința CNA și le-au dat o amendă de 10.000 de lei.

În 10 iulie, când eram în vacanță, România TV m-a demascat ca făcând parte din rețeaua Soros. Nici vorbă să se deranjeze să mă întrebe măcar cu cât m-a plătit ăla. Niște oameni buni, StopFakeNews, au făcut plângere la CNA pentru acea emisiune în care erau mai mulți cetățeni demascați. Abia acum a intrat emisiunea în dezbatarea CNA”, a relatat Mircea Marian pe Facebook.

Radu Herjeu a ajuns membru al CNA în urma propunerii grupurilor PSD din Parlament. Herjeu s-a remarcat în ultimul an prin numaroase atacuri la adresa protestatarilor #Rezist sau a celor care contestau modificările la legile justiției.

De exemplu, Herjeu susține că cei un milion de români care au semnat inițiativă cetățenească „Fara penali în funcții publice” s-au „lasat pacaliti”. În urmă cu un an, Herjeu îi cataloga drept „prosti” pe cei care ieșeau în stradă pentru a protesta față de masacrarea legilor justiției.

”Pe milionul ăla nu-l interesează decât ambalajul sclipicios în care un partiduleț își vinde impostura”, a scris Herjeu pe Facebook.

Radu Herjeu, fost prezentator de știri în trustul lui Voiculescu, susținea în urmă cu exact un an că propunerile de modificare a legilor justiției sunt benefice și îi numesa pe protestatari dept „prosti”, „disperati” și „tefelei”.

Iată câteva dintre mesajele lui Herjeu, care are rang de secretar de stat:

„Nu reușesc să înțeleg ce om sănătos la cap ar avea vreo problemă cu propunerile de modificare a legilor justiției? Cine nu ar fi de acord ca șefii procurorilor să fie aleși de procurori, nu de un om politic ajuns președinte? Cine nu e de acord ca magistratul care a dat o decizie proastă care a dus la condamnarea României la CEDO să și plătească? Cine nu e de acord ca, înainte de a ocupa o funcție importantă în magistratură, să ai suficienți ani de experiență în spate? Care e problemă dacă organul de control va fi scos de sub controlul celor pe care, teoretic, îi controlează? A, înțeleg de ce propagandiștii se dau de ceasul morții. Dar eu vorbeam de oameni sănătoși la cap”.

„Eu înțeleg că președintele e disperat să nu piardă una din cele două pârghii prin care poate influența ceva în țara asta (cealaltă fiind numirea șefilor de servicii secrete), dar chiar n-a găsit un consilier ceva mai inteligent care să înjghebe unele argumente mai puțin penibile împotriva schimbării legilor justiției? Cică numirea procurorilor șefi de către CSM diminuează rolul CSM!!!??? Iar faptul că nu-i mai numește un om politic după cum îl taie capul (indiferent de avizul CSM), la propunerea ministrului justiției, ci chiar forul lor profesional, la propunerea aceluiași ministru al justiției, înseamnă politizare!!!”.

„Citesc toate isterizarile disperatilor că se schimbă legile justiției: polticieni, magistrați afiliați, ‘analisti’, propagandiști sau simpli tefelei! Caut înfrigurat, cu disperare, aproape, un argument! UNUL singur, logic și de bun simț! Nimic, Absolut nimic! Doar aceleași și aceleași sloganuri inepte și goale de orice rațiune, același apel la idiosincraziile emoționale ale masei de manevră, aceleași zgândăriri ale spaimelor de o apocalipsă nedefinită!PS. Vă rog eu, dacă vreunul dintre voi are un astfel de argument, să mi-l dea! Chiar sunt interesat de el!”.

„Chiar sunt curios dacă, fără Coldea și Anaconda, propagandiștilor le va mai ieși „mobilizarea” din iarnă. În fond, nu cred că au emigrat chiar toți inteligenții care au fost convinși că abuzul în serviciu înseamnă hoție și/sau corupție! Ei abia așteaptă să ingurgiteze imbecilitatea ca numirea șefului DNA de către CSM și nu de către un om politic înseamnă, de fapt, politizare”.

„Propaganda simplă și grosolană, pe bază de minciună ordinară, pentru că se adresează proștilor! Ce contează că NU Ministerul Justiției ar urma să numească procurorul general DNA, să aleagă șeful DIICOT și să desemneze procurorul general, ci CSM?! Important e să scoatem proștii în stradă pentru ‘apocalipse’ inventate! PS. Jegul ăsta umblă pe net și e, evident, rostogolit de propagandiști și de proștii care habar n-au despre ce e vorbă în realitate”.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Telekom își sfidează clienții: scoate programe, mărește tarifele și dă răspunsuri evazive

La începutul anului, clienții Telekom s-au trezit fără programele Eurosport și Discovery în grilă, dar …

One comment

  1. Superb!Constat ,cu plăcere,ca mai sunt in România oameni zdraveni la cap și care au argumente pentru ceea ce spun,nu doar emițători de lozinci cretine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: