Home / ACTUALITATE / Președinta interimară a Judecătoriei Bicaz a picat de 2 ori testul psihologic. Are probleme grave!

Președinta interimară a Judecătoriei Bicaz a picat de 2 ori testul psihologic. Are probleme grave!

Secția pentru judecători a CSM are pe ordinea de zi de joi propunerea de încetare a delegării (interimatului) în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Bicaz a judecătoarei Carmen Elena Chirilă (fostă Păduraru), scrie G4Media.ro. Vezi aici la punctul 6.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Judecătoarea Chirilă provine de la Tribunalul Neamț și a fost numită președintă interimară a Judecătoriei Bicaz în ianuarie 2019 de către Secția pentru judecători a CSM. Potrivit unor surse judiciare, Chirilă a fost susținută de judecătoarea CSM Gabriela Baltag, care provine de la Tribunalul Neamț, este o obișnuită a platourilor Antenei 3 și e aliat al Liei Savonea, fosta șefă a CSM.

Potrivit acelorași surse, anul trecut, judecătoarea Chirilă a concurat singură de două ori pentru postul de președinte al Judecătoriei Bicaz. De ambele dăți a obținut calificativul ”nerecomandabil” la testul psihologic. La concursul din vară a cerut reevaluarea și tot nu a trecut. A absentat apoi la celelalte probe. La concursul din toamnă a obținut același calificativ, dar a participat apoi și la testul cunoștințelor teoretice pe care, de asemenea, l-a picat.

FOTO: Rezultatele testului psihologic (potrivit surselor G4media.ro, judecătoarea Chirilă a avut indicativul 1032)

FOTO: Rezultatele testului cunoștiințelor teoretice (potrivit surselor G4media.ro, judecătoarea Chirilă a fost singurul candidat la șefia Judecătoriei Bicaz)

Judecătoarea Carmen Elena Chirilă (fostă Păduraru) s-a remarcat pe Facebook prin câteva opinii tranșante pe teme precum pașapoarele biometrice, dosarul electronic al pacientului, drapelul UE și incendiul din Colectiv.

FOTO: Capturi Facebook judecătoarea Chirilă

Judecătoarea Chirilă (ex-Păduraru) a semnat un articol critic la adresa informatizării și chiar apare pe YouTube exprimând poziții împotriva ”cip-urilor” din documentele de identitate.

În 2017, soțul judecătoarei, preotul Mihai Silviu Chirilă, a formulat chiar o plângere penală împotriva premierului de atunci, Mihai Tudose, pe motiv de ”discriminare și incitare la ură la adresa părinților care refuză vaccinarea obligatorie”.

În septembrie 2019, judecătoarea Chirilă a participat la Chișinău la Adunarea generală a judecătorilor, alături de judecătoarele Gabriela Baltag, Andreea Ciucă și Florica Roman (cea care a formulat o plângere penală împotriva fostului ambasador al SUA, Hans Klemm).

Click AICIPeste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Orban, apel la românii din Italia: Să vină în România doar în situații absolut necesare sau urgente

Premierul desemnat Ludovic Orban a făcut un apel, luni seară, la românii aflați în Italia, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: