Home / ACTUALITATE / Prăbușire SPECTACULOASĂ a borfașilor, PSD a căzut pe locul 2 în SONDAJE!

Prăbușire SPECTACULOASĂ a borfașilor, PSD a căzut pe locul 2 în SONDAJE!

PSD pierde din încrederea românilor, conform datelor din ultimul sondaj realizat de IMAS, citat de Uniunea Salvați România, care a subliniat că nu este o cercetare sociologică pe care să o fi comandat partidul.

”La nivelul lunii februarie, conform sondajului lunar Romnibus, realizat de IMAS. Nu e un sondaj comandat de USR, ci doar ne-am abonat. Avem un PSD care a coborât la 28,6%. O scadere semnificativa. Avem un PNL de 29,4%. Iată că PNL trece în fața PSD în acest moment. Avem un USR în creștere, 11,2%, ceea ce este o creștere importantă față de rezultatul cu care am intrat în Parlament.

Este un lucru firesc din punct de vedere al opoziției pe care am făcut-o în luna decembrie și al opoziției pe care USR o face în fiecare zi în comisiile parlamentare. Și în ianuarie am fost la 11,4%. ALDE este undeva la 10%, iar PMP la 4,6%”, a declarat Dan Barna, președintele USR. UDMR a ajuns la 4,5%.

Șeful USR a precizat că rezultatele arată că societatea începe să reacționeze la abuzul PSD. ”Este important de remarcat că PSD a scăzut sub 30%, ceea ce arată că societatea din România începe să reacționeze la acest abuz de guvernare fără precedent care s-a petrecut în ultimul an și jumătate”, a adăugat acesta.

Din punct de vedere al încrederii în instituții, Președintia este la 37,4%, Parlamentul la 14%, Guvernul la 17%, confom datelor IMAS, citate de USR. ”Este fără echivoc faptul că societatea din România simte că este prost guvernată, simte că actuala majoritate a ratat să guverneze corect în România și a ratat să propună o guvernare funcțională”, este citat Barna de aktual24.ro.

SEMNEAZĂ ȘI TU https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

About expresmedia.ro

Check Also

ULTIMA ORĂ! Guvernul va cere schimbarea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

Guvernul ar putea trimite în luna decembrie un memorandum de retragere a încrederii statului în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: