Home / POLITICĂ / Ponta, lovit din interiorul partidului: „Bine că aţi pus un condamnat definitiv şef al organizaţiei Covasna!”

Ponta, lovit din interiorul partidului: „Bine că aţi pus un condamnat definitiv şef al organizaţiei Covasna!”

În timp ce Victor Ponta se laudă că, spre deosebire de PSD, partidul pe care îl conduce, Pro România, are la bază principii de competenţă şi integritate, deputatul Emilia Meiroşu, colega sa care a fost suspendată din partid după ce a votat pentru învestirea Guvernului Orban, prezintă situaţia dintr-o altă perspectivă, scrie Epoch Times.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

View Results

Loading ... Loading ...

În opinia Emiliei Meiroşu, Ponta a reuşit să compromită “proiectul”, şi a insinuat că între el şi fostul lider suprem Liviu Dragnea nu există nicio diferenţă. Ba chiar a adăugat că, în opinia, ei “PSD-ul lui Dragnea era un mic copil” comparativ cu ceea ce a făcut Ponta în Pro România.

Drept exemplu, Emilia Meiroşu a publicat un document din care reiese că Ponta l-a numit pe Octavian Goga – fost parlamentar PSD care şi-a pierdut mandatul pentru că a fost condamnat definitiv – să conducă Pro România Covasna.

Redăm mai jos postarea deputatului pe Facebook:

Domnule Ponta,

Noi am fost răi şi trădători pentru că n-am fost de acord ca Viorica Dăncilă să mai rămână premier interimar şi am votat Guvernul Orban. Mai pe scurt, am făcut întocmai ce şi-au dorit românii. Şi, după cum aţi văzut, dacă aţi avut timp să vă uitaţi pe rezultatele finale ale alegerilor prezidenţiale, am avut dreptate.

Ne-aţi suspendat din partid, ne-aţi luat funcţiile, ne-aţi numit în tot felul, ne-aţi pus la colţ, în încercarea de a-l concura pe Dragnea. Nu ştiu dacă aţi reuşit să-l întreceţi, dar, fără cea mai mică îndoială, v-aţi ridicat la înălţimea de jupân, aşa cum, cândva, îl caracterizaţi pe fostul preşedinte al PSD.

Aţi spus că ProRomânia e altfel, dar aţi sfârşit arătând unei ţări întregi că pumnul în gură a fost importat cu succes.

Şi nu vă lăsaţi, continuaţi să arătaţi că ProRomânia e altfel. Conducerea partidului l-a împuternicit pe domnul Octavian Goga să conducă organizaţia Covasna. Deci, domnul Goga, deputatul PSD (ales pe listele PMP) care, la începutul lunii octombrie, şi-a pierdut mandatul pentru că a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, e coordonator al organizaţiei Covasna.

Atunci, am votat pentru ca legea să triumfe şi domnul Goga să părăsească Parlamentul. Aţi votat chiar şi dumneavoastră! Reevaluare, nu?! Consecvenţă şi o stângă reformată, nu?!

Domnule Ponta, bine că m-aţi suspendat din partid, că doar coordonam organizaţia cu cel mai mare scor la alegerile europarlamentare, Brăila. Bine că i-aţi suspendat pe fondatorii partidului! Bine că l-aţi scos de pe site-ul partidului pe Mihai Tudose, care, la Brăila, a arătat ce înseamnă să câştigi alegerile! Dar şi mai bine că aţi pus un condamnat definitiv şef al organizaţiei Covasna!

Aţi vorbit despre Brăila folosind cuvântul “bodegă”, deci nu mă mai miră chiar nimic în ceea ce va priveşte. Mihai Tudose şi noi, cei din “bodegă”, am făcut ce dumneavoastră n-aţi fost în stare la Gorj, adică să obţinem un scor cu 2 în faţa la alegerile europarlamentare!

Din păcate, aţi reuşit să compromiteţi un proiect superb! Azi ne înjuraţi pe noi, mâine îi veţi înjura pe cei care vor avea curaj să vorbească! Azi ne puneţi pe noi la zid, mâine vor urma cei care ies din “garnizoană”! Deci, care e diferenţa între ce făcea Dragnea şi ce faceţi dumneavoastră?

Colegii care azi ne jignesc, la ordinele lui Ponta, trebuie să se gândească bine la faptul că vor urma, că altcineva îi va jigni pe ei atunci când vor ieşi din ordinele liderului suprem.

Domnule Ponta, spuneaţi că la ProRomânia nu va fi niciodată ca la PSD, sincer, dacă vă uitaţi în jur, nu vi se pare că PSD-ul lui Dragnea era un mic copil?

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ciolacu i-a tras țeapă lui Dăncilă. Fostul premier nu a primit șefia Organizației de Femei a PSD

Compromisul prin care Viorica Dăncilă a fost forțată să-și dea demisia din fruntea PSD după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: