Home / POLITICĂ / Ponta îl laudă pe Arafat și anunță moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban

Ponta îl laudă pe Arafat și anunță moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat că partidul său va iniţia o moţiune de cenzură dacă este adoptat proiectul de ordonanţă pentru modificarea şi completarea Legii privind reforma în domeniul sănătăţii, scrie Newsweek.ro.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

„Iată un adevărat motiv pentru moţiunea de cenzură / şi vom iniţia noi Moţiunea, sper alături de PSD şi de alţi parlamentari încă «nevânduţi» dacă este adoptat acest proiect ucigaş pentru cea mai mare parte dintre români (cei fără „bani”, cei lăsaţi în urmă, cei ignoraţi şi batjocoriţi de „caramitrii şi voiculeştii” care visează la «Legea Junglei» şi la miliarde de euro daţi de români marilor companii externe care le finanţează lor campaniile pentru funcţii publice)”, a scris Ponta duminică pe pagina sa de facebook.

El menţionează că în ianuarie 2012 „a început Băsescu proiectul prin care să ne vindem «Sănătatea» unor stăpâni bogaţi din afară – dar a fost oprit de Raed Arafat, de oamenii care au protestat în stradă şi de USL în Parlament”.

„În 2016 a fost adus Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii care să reia această vânzare ticăloasă a intereselor românilor – a fost oprit prin votul oamenilor din Decembrie 2016! Acum PNL şi Plus pornesc din nou pe acelaşi drum (probabil mânaţi din urmă de cei care le plătesc campaniile de 4 ani şi tot le cer «preţul»)!

Este momentul ca Pro România să strângă toate forţele politice încă dedicate intereselor României şi să oprească încă o dată vânzarea dreptului fundamental la Sănătate! Vă rog pe toţi cei care încă ţineţi la drepturile cele mai importante să fiţi alături de noi!”, a mai scris Ponta.

Modificarea unui alineat din legea sănătății, prin ordonanță de guvern, liberalizează complet accesul spitalelor și clinicilor private la fondurile pentru programele naționale de sănătate.

Pe site-ul Ministerului Sănătății se află în transparență decizională un proiect de OG care aduce mai multe modificări la legea sănătății.

Modificarea care privatizează programele naționale de sănătate pare minusculă. Se schimbă un alineat din lege, se elimină jumătate de frază. Dar inocentul alineat 52c) va aduce schimbări uriașe în finanțarea sănătății.

Prin noua modificare, furnizorii privați sunt puși exact pe același plan cu spitalele publice, deci pot accesa oricând din fondurile cuprinse în program.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: