Home / POLITICĂ / Ponta dezvăluie culisele războiului dintre Dragnea și Toader: ”E fake”. Totul se decide la CCR

Ponta dezvăluie culisele războiului dintre Dragnea și Toader: ”E fake”. Totul se decide la CCR

Victor Ponta a declarat, marți, că războiul dintre Liviu Dragnea și Tudorel Toader ar fi de fapt o înscenare, pentru că șeful PSD nu își dorește în realitate adoptarea ordonanțelor de urgență pe justiție. Dragnea speră să obțină anularea de către CCR a condamnării sale, după care va putea să îi controleze în continuare pe liderii PSD și pe patronii de media care au dosare penale, scrie Aktual24.ro.

”E un fake. Joacă teatru amândoi. Toader a fost ministru în Guvernul Grindeanu. A căzut Grindeanu, după care a venit Guvernul Tudose. Dragnea a zis să rămână tot Toader. A plecat Guvernul Tudose, a venit Guvernul Dăncilă. Dragnea a zis să rămână tot Toader. După aia a apărut povestea că este o moțiune la Camera Deputaților împotriva ministrului Toader, au amant-o, fiți atenți ce-i facem, după care evident că au votat împotrivă. E un joc, domnul Dragnea nu vrea prin ordonanțele de urgenta… ar însemna să scape de probleme penale nu doar Dragnea, ar însemna să scape de probleme penale lideri actuali ai PSD pe care domnul Dragnea îi ține ‘ba, vedeți, aveți dosare, vă rezolv eu problemele’. Ar însemna să se poată întoarce în partid domnul Adrian Năstase. Eu cred că dacă mâine se face un Congres la PSD și Năstase candidează, el ia 90% impotirva lui Dragnea.

Ar însemna să scape de prbleme penale oameni de afaceri pe care îi folosește prin campanie. Ar însemna să scape patronii de media, domnul Ghiță, domnul Voiculescu, domnii ceilalți.

Ori Dragnea nu vrea să scape ceilalți, asta este instrumentul prin care îi ține. Îi păcălește, ‘o să facem, o să dam’, nu va face niciodată. Dragnea vrea să scape la CCR și mâine vom ști dacă scăpa sau nu, printr-o decizie a CCR care să dispună rejudecarea procesului lui. Doar al lui, nu și al celorlalți. Numai procesul Dragnea se reia de la zero, e deasupra legii. Toți ceilalți trebuie să fie sub și să aibă probleme.

Anul trecut, tot la sesizarea lui Dragnea CCR a luat decizia privind completurile de 5, dar doar pentru procesele în curs. Și acum ar trebui să spună CCR că o eventuală decizie să se aplice doar la procesele în curs de la completurile de 3. Mâine se va vedea dacă în România e un om la care nu se aplică legea și Constituția sau până și Dragnea se supune legii. Sper să nu ne întoarcem în timp, la 2004. Evident, într-un asemenea caz s-ar bloca dosarele la Înalta Curte”, a declarat Ponta.

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Victor Ponta anunță că Pro România nu susține moțiunea anunțată de PSD

Motiunea anuntata pe PSD, pe tema revenirii la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: