Home / POLITICĂ / Ponta confirmă că Moise Guran l-a refuzat: ”I-am propus în 2012 să facă parte din echipa mea”

Ponta confirmă că Moise Guran l-a refuzat: ”I-am propus în 2012 să facă parte din echipa mea”

Victor Ponta, fost premier PSD, confirma ca Moise Guran l-a refuzat cand i-a propus sa faca parte din guvernul pe care il conducea, scrie Aktual24.ro.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

„Confirm faptul ca i-am propus in 2012 lui Moise Guran sa faca parte din echipa mea guvernamentala / pe model american am considerat mereu ca cel mai important lucru este modul de gestionare a economiei ‘It’s the economy stupid’ – ca sa ai bani de politici sociale si proiecte de dezvoltare / chiar daca m-a refuzat atunci am dovedit ulterior ca gandirea noastra economica este surprinzator de apropiata / si m-am bucurat cand a sprijinit public si a laudat masurile fiscale adoptate in 2014-2015 .

Nu vad nimic de condamnat in faptul ca Moise a decis sa paraseasca tribuna din care comenta si sa intre pe teren / singurul lucru negativ este partizanatul politic (pe bani multi) ascuns ipocrit de haina ‘jurnalistului independent’”, a scris Ponta pe Facebook.

Moise Guran a negat insa ca ar fi incasat bani pentru „colaborarile” sale cu politicieni.

De principiu sunt de acord cu tot ce am spus in miile de emisiuni si articole din ultimii 15 ani (cam astea-s disponibile pe internet). Fireste, pot fi folosite si impotriva mea, dar cea mai mare parte a lor sunt despre cum putem reforma aceasta tara.

Ceea ce nu pricep este cum a putut cineva sa inteleaga ca as fi luat vreodata bani de la politicieni. Nici eu, nici firmele mele. Niciodata. Mi-am dat cu parerea pe programe sau masuri de guvernare? Desigur. Dar nu pe bani si nici nu cred ca cineva a ramas cu impresia ca nu l-am mai criticat apoi ca jurnalist, daca a fost cazul. Mi-am sustinut aceleasi idei pe care le-am dezbatut si cu publicul”, a scris Guran pe Facebook.

Click AICIPeste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL Maramureş nu exclude susţinerea lui Cherecheș pentru Primăria Baia Mare

Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului „Chirica, candidatul PNL pentru Primăria Iaşi”, că liberalii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: