Home / POLITICĂ / Ponta condiţionează votarea decretului privind instaurarea stării de urgenţă: Fără articolul 20 litera k

Ponta condiţionează votarea decretului privind instaurarea stării de urgenţă: Fără articolul 20 litera k

Preşedintele PRO România Victor Ponta a anunţat, luni, pe Facebook că în cazul în care odată cu instituirea stării de urgenţă vor fi „suspendate temporar apariţia sau difuzarea unor emisiuni radio sau tv”, el va vota în Parlament ‘împotriva’ decretului prezidenţial, scrie Epochtimes-romania.com.

„Starea de urgenţă este prevăzută în Constituţia României art.93 şi ( detaliat) în Ordonanţa 1/1999 !

Având în vedere situaţia actuală de pericol pentru sănătatea publică şi pentru sistemul economic – se impune decretarea stării de urgenţă de către Preşedinte şi voi vota PENTRU în Parlament (în maxim 5 zile Parlamentul trebuie să aprobe decretul prezidenţial).

Dacă însă se va invoca articolul 20 litera k – ‘să suspende temporar apariţia sau difuzarea unor emisiuni radio sau tv’ voi vota IMPOTRIVA – pentru că nimeni din ţările afectate din Europa ( Italia, Spania, Franţa samd ) nu a făcut aşa ceva!

Vreau ordine , reguli şi proceduri – dar nu răzbunări şi jocuri politice în spatele stării de urgenţă!”, a anunţat Victor Ponta pe platforma de socializare.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ponta, portavoce a propagandei regimului comunist de la Beijing: ”America, agresoare a României”

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol scris …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: