Doi membri cu greutate ai PSD București, Orlando Culea și Florin Ghiulbenghian, i-au trimis lui Dragnea o scrisoare în care îi solicită să „dispuna” excluderea din partid a Gabrielei Firea și a lui Robert Negoiță. În scrisoare, Ghiulbenghian anunță că a depus mai multe plângeri penale împotriva lui Firea.

În scrisoare, Ghiulbenghian afirmă că s-a consultat cu Darius Valcov înainte de a declanșa atacul împotriva lui Firea.

„In urmă discuțiilor cu d-ul Darius Valcov subsemnatul Ghiulbenghian Florin Mihai am decis să depun, în data de 07.09.2018, o acțiune în constatare la Tribunalul Municipiului București prin care am solicitat să fie constatată ilegalitatea alegerii celor doi, Firea Gabriela și Negoita Robert, în funcțiile de vicepreședinți ai PSD.

În baza solicitării mele, la Tribunalul Municipiului București s-a constituit dosarul nr.30167/3/2018, care a avut un prim termen de judecată în data de 11.10.2018, termen la care numită Firea Gabriela a depus o cerere de intervenție prin care, la punctul 4, solicită sesizarea Ministerului Public cu privire la aspectele semnalate în cerere, ceea ce va duce, în mod evident, la aplicarea prevederilor Art. 26, alin. 1 din Legea Partidelor Politice”, arată Ghiulbenghian în scrisoare.

El mai spune că a depus și plângeri penale privind „grave infractiuni” comise de Firea.

„De asemenea, tot în urma discuțiilor cu d-ul Darius Valcov, subsemnatul Ghiulbenghian Florin Mihai am decis să depun mai multe plângeri penale, în numele Fundației Europene pentru Bună Guvernare și Prevenirea Corupției – EurHonest, unde sunt Președinte, cu privire la gravele infracțiuni ce ne-au fost semnalate a fi fost comise de numita Firea Gabriela în calitate de Primar General al Municipiului București, infracțiuni ce aduc un uriaș deficit de imagine României și partidului nostru”, mai arată Ghiulbenghian în scrisoarea publicată de un site apropiat PSD-ului.

evomag.ro

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here