Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, pentru Europa Liberă, că PNL a acceptat solicitarea USR ca formaţiunea pe care o reprezintă să nu participe la listele comune ale unei alianţe anti-PSD. În consecinţă, PMP va merge singur în alegeri, cu Traian Băsescu, fondatorul partidului, ca locomotivă, fostul şef al statului urmând să candideze la Primăria Capitalei, scrie Epochtimes-romania.com.

Deşi mai sunt două zile în care ar mai putea avea loc negocieri pentru crearea unei alianţe, Eugen Tomac s-a declarat sceptic că partidul său va mai fi invitat să participe la discuţii.

„Condiţiile pe care ni le-au oferit, că vor susţine un candidat al PMP la sectorul III, altul decât Mihai Neamţu, sunt inacceptabile”, a punctat Tomac, precizând că formaţiunea sa va avea candidaţi proprii la primăriile de sector şi se va prezenta cu 2.300 de candidaţi în toată ţara.

Tomac a precizat că Ioana Constantin (fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei) va candida la funcţia de primar al Sectorului I, Robert Turcescu, la Sectorul II, Mihai Neamţu, la Sectorul III, Ştefănel Marin, la Sectorul IV, Lucian Iliescu, la Sectorul V, iar Ştefan Florescu va candida la Sectorul VI. Iar pentru primăria mare, Primăria Capitalei, va intra în luptă însuşi Băsescu.

Potrivit lui Tomac, participarea lui Traian Băsescu în competiţie va mobiliza electoratul şi că este posibil ca partidul să obţină cel puţin 7% din voturi la aceste alegeri.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. Intrarea in cursa electorala o face demonstrand ca e un om de nimic, deoarece, in loc sa ia procente de la PSD & Puradeii, va lua procente de la PNL+USR+Plus. De ce se fereste lumea de el ? Cine a mai dat un scuipat pe el dupa candidatura lui Nuti Udrea la presedintia Romaniei si dupa declarariile imbecile antijustitie si anti Kovesi ? Pacat de oamenii buni din PMP ! Pai, dupa ce ai fost Presedinte vrei sa ajungi primar ? Mai bine portar sef ! Sau patron la bordelul „Nutzi cur de fier” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here