În plină pandemie, perioadă când atât bugetul naţional cât şi cele locale sunt greu încercate, primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu vrea ca sectorul pe care îl conduce să investească 846.000 de euro în construcţia unui parc din Chişinău, scrie Epochtimes-romania.com.

Proiectul de hotărâre este iniţiat de primarul Gabriel Mutu şi va fi discutat în şedinţa de azi a Consiliului Local. Cererea de finanţare a venit din Moldova, dat fiind faptul că între Sectorul 6 şi Sectorul Buiucani există din 2019 un acord de cooperare.

Cei aproape 850.000 de euro ar urma să fie daţi de Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti către Sectorul Buiucani din municipiul Chişinău pentru reabilitarea Parcului Alunelul din capitala Moldovei.

Valoarea totală a proiectului este de 948.000 de Euro, dar Sectorul Buiucani din Chişinău va finanţa 12% din valoarea totală a lucrărilor, adică 102.000 Euro.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here