Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține, după apelul președintelui Iohannis din Parlament, nu doar că PSD va merge mai departe, dar în final va da și amnistia și grațierea.

„Vom continua să modificăm legile, vom modifica și se trece totul prin Parlament, vom continua ca ăștia să răspundă în față legii și la final dăm și amnistie și grațiere. Cu sau fără voia PNL, Orban, USR și Tomac. (…) Ne-am asumat ca lupta asta a noastră pentru dreptate și pentru nenorocirile pe care le-au făcut ticăloșii ăștia poporului român intreg”, a declarat Ștefănescu, la România TV, citat de hotnews.ro.

Citește și ”VIDEO Filmuleț cu Costel Comana și nevasta patronului TelDrum la vila lui Dragnea din Brazilia

Liderul PSD a comentat că partidul sau este „cel mai patit” și a fost „vanat de jos în sus”. „85% din conducerile județene și conducerea națională este într-o formă de anchetă. (….) Avem 1183 de primari, viceprimari și consilieri județeni și municipali într-o formă de anchetă, începând de la abuz în serviciu, ANI, DNA samd”, a mai spus el.

 

1 COMENTARIU

  1. Sunteti 100% penali, nu doar 85%!!!!! Ati secatuit tara dar sper ca va veni si vremea cand o sa raspundeti, cu libertatea si cu toti banii pe care i-ati furat, dati inapoi pagubasilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.