Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, sugereaza intr-o postare pe Facebok ca Tariceanu si Dan Voiculescu au legaturi stranse cu regimul de la Moscova, scrie Aktual24.ro.

„Cine ma mai ataca zilele acestea din cauza SIIJ alias Cooperativa Nufarul de albit persoanele certate cu legea??!!! In afara de rusii de la Sputnik, cu care deja m-am obisnuit, domnul Moli… huh, pardon, Tariceanu, de altfel un politician fara nicio problema cu Justitia, alb si pur… de parca a iesit de la Nufarul…

Si tot in linia atacurilor ‘traditionale’ la adresa mea, site-ul Luju, un site ce apartine unui alt domn fara nicio pata si cu mare respect pentru Justitie, un binecunoscut ‘dom’ profesor’. Deci, ca sa recapitulam, rusii, Tariceanu si Voiculescu. O fi oare vreo legatura intre ei? Nuuu creeeed… pur si simplu nu pot sa cred asa ceva!”, a scris ironic Birchall pe Facebook.

Birchall a anutat, joi, dupa ce CSM a avizat negativ propunerea USR de desfiintare a Sectiei Speciael ca „in forma actuala, SIIJ este o Cooperativa Nufarul de albire a magistratilor certati cu legea sau corupti, inamicul curatirii magistraturii de personaje toxice care nu fac cinste statutului de magistrat”.

Ulterior, Sputnik a lansat un ataca dur la adresa lui Birchall.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.