Fostul secretar de stat tehnocrat Valeriu Nicolae i-a avertizat pe cei de la USR că pierd din ce în ce mai rapid şansa de a atrage oamenii sătui de partidele vechi PSD, PNL şi UDMR, în timp ce AUR va capitaliza tot mai mult, scrie Epochtimes-romania.com.

„Ignorând AUR-ul partidele noastre au forţat votul oamenilor furioşi. Simion e un mitoman mediocru (băietul se prezintă ca fiind scriitor deşi nimic nu demonstrează că a trăit din scris) la fel ca marea majoritate a clasei noastre politice. Oamenii din AUR sunt în majoritatea lor nişte nulităţi din punct de vedere profesional. Totuşi, Simion (fost lider de galerie) are mult mai multă experienţă în a manipula emoţiile negative ale oamenilor decât oamenii incomparabili mai buni din USR. USR-ul pierde din ce în ce mai rapid şansa de a atrage oamenii sătui de PSD, UDMR şi PNL”, a declarat Valeriu Nicolae.

Potrivit fostului secretar de stat, atâta timp cât lui Dacian Cioloş „îi vor fi scrise tot felul de postări indignate şi deloc credibile pentru personalitatea lui de la Brussels” şi Dan Barna va încerca „să câştige Oscarul pentru cea mai bună interpretare în Tăcerea Porcilor”, şansele de a stopa creşterea AUR sunt practic nule.

„AUR-ul e un partid vulnerabil lucru foarte plăcut de serviciile noastre secrete. Trecutul lui Simion este unul cel puţin la fel de dubios ca trecutul lui Oprea. Sunt mulţi oameni în AUR cu un trecut la fel de problematic. Despre asta ar trebui să vorbească USR-ul zilele astea. În plus liderii USR ar trebui să demonstreze că pot să mobilizeze câteva zeci de mii de oameni. Lucru pe care din păcate liderii actuali ai USR-ului nu sunt capabili să o facă la fel cum nu sunt capabili nici liderii PNL, PSD sau UDMR”, a afirmat Valeriu Nicolae.

În opinia fostului politician, acest lucru este foarte bine speculat de AUR.

„Sunt convins că nimeni din tabăra lui Dan Barna nu va îndrăzni să îi explice acestuia că producţia aia cinematografică cu porcul e o tâmpenie aşa cum nimeni din tăbăra lui Dacian nu îi va spune acestuia că gargara indignată fără acţiune nu are cum să ducă la ceva bun. Comunicarea USR-ului rămâne catastrofală dar nu este singura cheie care îi lipseşte partidului. Cheia schimbării este reforma serviciilor secrete. O nucă foarte dură pe care USR-ul la fel ca PSD, UDMR şi PNL o mângâie cu mare entuziasm”, a conchis Valeriu Nicolae.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.