Gabriela Firea a declarat la Romania TV ca „nu-i este frica”sa participe la o dezbatere cu Nicusor Dan, insa a pasat rapid subiectul pentru a ataca Guvernul Orban, despre care a anuntat ca va fi dat jos, scrie Aktual24.ro.

„Nu mi-e frica de o dezbatere cu Nicusor Dan. Vreau sa particip la o dezbatere si pe alte zone din tara. Noi speram sa nu avem surprize si sa dam jos actualul Guvern, pentru ca este incapabil sa vina cu solutii in aceasta situatie pandemica. La momentul la care vorbim, avem, voturile necesare ca Guvernul sa plece acasa. Toate sondajele arata ca tara nu se indreapta intr-o directie buna cu acest Guvern”, a declarat Firea.

Nicusor Dan i-a cerut, joi, Gabrielei Firea sa participe amandoi la trei confruntari fata in fata in ultima saptamana de campanie. Firea l-a acuzat deseori pe Nicusor Dan ca se „ascunde” de bucuresteni.

„Primarul Gabriela ‘PSD’ Firea fuge de bucuresteni, fuge de bilantul catastrofal de la primarie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi insa de alegerile de peste o luna, din 27 septembrie.

Prin urmare, lansez o provocare directa catre contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, fata in fata, pe teren neutru, in ultima saptamana de campanie.

Va astept ca sa vorbim despre ceea ce bucurestenii trebuie sa stie, despre ultimii patru ani din viata Capitalei, despre solutiile pentru Bucuresti, despre capacitatea fiecaruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oras”, anunta Nicusor Dan.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here