Consiliul General al Capitalei a respins, vineri, cu 27 de voturi favorabile, 24 impotriva si 3 abtineri, proiectul pentru contractarea unor servicii de audit care sa analizeze modul in care au fost utilizate resursele financiare si cele umane, in perioada ianuarie 2017 – decembrie 2020, in cadrul aparatului de specialitate si al entitatilor din subordinea primarului general al Capitalei. Proiectul a fost respins intrucat consilierii PSD si PMP (care au asigurat fosta majoritate) au votat impotriva iar doi consilieri PNL s-au abtinut, scrie Aktual24.ro.

Cei doi consilieri PNL sunt Adrian Moraru si Florin Melciu. Adrian Moraru a fost candidat al aliantei PNL-USRPLUS la Primaria Sectorului 3. El s-a remarcat apoi, dupa alegerile locale, prin atacuri dure la adresa aliatilor din USRPLUS.

Auditul respins acea ca scop sa verifice activitatea conducerii Primariei Capitalei din ultimii patru ani.

„Avem proiect de hotarare privind un audit si financiar si de resurse umane si de IT si de functionare a institutiilor. Consiliul General se angajeaza sa faca acest audit pe activitatea Primariei Generale din ultimii 4 ani”, a declarat Nicusor Dan la inceputul sedintei CGMB.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here