Antonella Lerca, activistă în domeniul drepturilor omului, este prima femeie transgender de etnie romă și lucrătoare sexuală care candidează pentru o funcție publică în România, scrie Newsweek.ro.

„Îmi doresc să fiu un model și pentru alte persoane din comunitatea LGBTI. Trebuie să prindem curaj să intrăm în politică pentru că de acolo putem schimba cu adevărat lucrurile”, a precizat Antonella Lerca.

Antonella și-a lansat luni, 22 iulie, campania de strângere de semnături. „Am planuri pentru un sector 2 mai curat, îmi doresc să plafonez chiriile, să ajut comunitățile vulnerabile, să militez pentru drepturile și siguranța femeilor.”, afirmă Antonella Lerca.

„Vreau să vă spun încă de acum că nu pot schimba lumea dintr-un post de consilier, dar pot schimba sectorul și pot arăta lumii că și o femeie blamată si condamnată mereu de societate, acuzată de moravuri ușoare, poate fi capabilă și demnă de un post de consilier”, a precizat ea.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

1 COMENTARIU

  1. îmi doresc să plafonez chiriile …. aaaaaa??? militeaza pentru femei??? se militeaza de mii de ani pentru ele…
    Am planuri pentru un sector 2 mai curat – hmm politisti sub acoperire la fiecare intersectie.. amenzi pentru ORICE incalcare… de la 1000 lei in sus …. deci amenzi la greu…. ca altfel nu vad… EU, rezolvare.
    să ajut comunitățile vulnerabile … hmmm…. ce wa?
    cum… si nu vrea sa imbratiseze copii mici pe strada???? aaa nasool
    de 31 de ani aud promisiuni absurde …. dar vad ca le merge 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here