Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, solicita plenului CSM sa ia atitudine fata de „gasca Savonea” care acum il „hartuieste pe ministrul Justitiei cu aberatii”, scrie Aktual24.ro.

„Inteleg ca in continuare gasca Savonea hartuieste ministrul justitiei cu aceleasi aberatii cu care ma hartuia si pe mine, inclusiv cu acea cerere la CCR unde nici macar gasca Dorneanu nu le-a putut salva obrazul si s-a constatat ca nu a fost niciun conflict interinstitutional decat in imaginatia doamnei Savonea rezultat al frustrarilor personale, ofticata si disperata ca nu putea sa o impuna pe Adina Florea la SIIJ!

Rog membrii CSM sa ia atitudine fata de aceste doamne judecator membre CSM care isi depasesc cu mult mandatul si atributiile date de Constitutie. Sper totusi ca membrii CSM sa isi desfasoare activitatea in limitele misiunii esentiale pe care acest for o are in arhitectura constitutionala a Romaniei. De asemenea, imi exprim speranta ca astfel de conduite nu vor fi perpetuate sau tolerate la nivelul membrilor CSM”, a scris Birchall pe Facebook.

Judecatorii din CSM il acuza pe ministrul Justitiei, Stelian Ion, ca a indus opiniei publice ideea ca magistratii au anumite beneficii nejustificate sau vor sa-si creeze „superimunitati”, dar si ca a avut discutii cu ambasadorii unor state „sfidand cadrul constitutional”, carora le-ar fi prezentat distorsionat realitati din domeniul justitiei pentru a obtine sustinere politica in vederea modificarii legilor justitiei.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here