Fostul ministru (USR) al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea a acuzat că AUR – pe care îl numeşte „Partidul Petardă” – este „instrumentul Rusiei în spatele frontului”, scrie Epochtimes-romania.com.

„Partidul petardă – instrumentele din spatele frontului. De ziua Unirii, AUR a decis să îl proclame pe Călin Georgescu preşedinte de onoare al partidului. De la Iaşi, fix de acolo de unde consulul Rusiei a făcut eforturi disperate să împiedice unirea dintre Moldova şi Ţara Românească. Unirea au făcut-o paşoptiştii – liberali şi europenişti. Şi la ea s-au opus forţele conservatoare şi pro-ruseşti. Dacă era după Rusia şi după înaintaşii AUR, Moldova şi Ţara Românească rămâneau două provincii când turceşti, când ruseşti, bătute de războaie”, a declarat Cristian Ghinea.

Potrivit liderului USR, cei care au vrut cu Europa au făcut unirea, şi apoi Regatul, şi modernizarea.

„Georgescu este preferatul Sputnik şi tocmai ce s-a arătat convins acum câteva zile la TV că povestea asta cu Rusia care agresează Ucraina e doar propagandă americană şi că ‘Şansa României este înţelepciunea rusească’. Ne-a aruncat şi nouă Moscova o petardă care provoacă zgomot şi fum prin ţară, de nici nu se mai văd prostiile pe care le face PSD la Palatul Victoria. Că asta sunt – şi şeful de galerie George Simion, şi Şoşoacă, şi pseudo-tehnocratul creat de fosta Securitate, Călin Georgescu – petarde kaghebiste, noul grup moscovit, cu Luca, Pauker şi cu Dej înlocuiţi de circari ambulanţi. Şoşoacă şi Georgescu zic deschis că şansa României este înţelepciunea rusească şi că poporul român iubeşte Rusia!”, a precizat Cristian Ghinea.

Fostul ministru a subliniat că de abia am scăpat, de doar 30 de ani, de talpa rusească care ne-a omorât o generaţie de intelectuali, studenţi, ţărani, muncitori, preoţi, oameni liberi, în lagăre şi la Canal şi ne-a lăsat în foame şi sărăcie şi din cauza asta suntem aici.

„Tătucul Putin are de toate pentru toţi, troli şi hackeri pentru americani, plutoniu în ceai pentru inamicii regimului, dop la conducta de gaz pentru Europa, soldaţi pentru Ucraina, circ ambulant naţional-comunist pentru estul Europei, pentru fiecare arma potrivită, ca să creeze haos. În vremuri normale circul ăsta ambulant care se plimbă din oraş în oraş ar fi un caraghioslâc. Dar nu sunt vremurile alea”, a conchis Ghinea.

Opinia lui Florin a fost cunoscută de peste 200.000 de persoane. Este rândul vostru să vă faceți auziti! Rubrica OPINII este dedicată exclusiv vouă. Ne puteți contacta pe FacebookTwitter sau e-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.