Nedumeririle privind motivele nebuniei în care Klaus Iohannis a aruncat întreaga țară în ultimele luni continuă să persiste nu doar în rândurile electoratului, ci chiar și ale clasei politice, scrie Ziaristii.com. Dan Barna, vicepreședintele USR, a mărturisit miercuri, la Profit TV, că există două posibilități: președintele României avea acest plan de ceva vreme sau a acționat precipitat, din răzbunare. Al doilea scenariu ar însemna că toată lumea s-a înșelat vreme de 7 ani cu acest personaj, mai spune deputatul USR.

Tot ce se petrece acum în România seamănă cu un film, observă vicepreședintele principalului partid de opoziție: „Preşedintele Iohannis a dovedit, din păcate… Știţi filmele în care urmăreşti până la sfârşit acţiunea şi la final se descoperi că personajul pe care îl credeai pozitiv era exact cel negativ din spatele complotului? Asta se întâmplă în acest moment în România!“. Asta deoarece „românii au văzut că preşedintele în care au avut foarte multă încredere era un om care nu dorea decât să dea încă o şansă şi încă o şansă celor de la PSD“.

Dan Barna a subliniat că actuala coaliție PSD-PNL a fost făcută împotriva voinței liberalilor și că decizia construirii actualei structuri guvernamentale n-a aparținut PNL, ci direct președintelui Klaus Iohannis.

„Prefer să cred că este un plan decât să cred că este doar o răzbunare meschină ca să dovedească ceva. Nu vom şti niciodată. La momentul ăsta, dacă toată această criză, aceste trei luni  de aruncare în disperare a României se bazează doar pe ambiţia preşedintelui de a se răzbuna pe USR, însemnnă că am fost total neinspiraţi în alegerile pe care le-am făcut”, a completat Barna.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here