Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi vor candida pentru Parlament din partea PER, urmând să fie colegi de „liste” cu foştii pesedişti Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, scrie Epochtimes-romania.com.

Potrivit Universul.net, pe listele PER Mureş pentru Senat se află, pe primele poziţii, solista de muzică uşoară originară din Târgu Mureş Sanda Ladoşi (Tache după căsătorie) şi compozitorul Andrei Kerestely, iar pe cele pentru Camera Deputaţilor interpretul de muzică uşoară Marcel Pavel şi actorul Bogdan Stanoevici.

Reamintim că Şerban Nicolae a anunţat vineri că va face pereche cu Liviu Pleşoianu pe listele PER Bucureşti. O zi mai târziu, Cătălin Rădulescu a transmis şi el că li se alătură şi că va candida din partea PER la Argeş.

Mai amintim că PER a susţinut-o la alegerile locale pe Adriana Bahmuţeanu pentru primăria sector 1. Bahmuţeanu a pierdut alegerile cu brio.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here