Ciucu dă afară un sfert dintre polițiștii locali. Ceilalți vor da probe de cunoștințe și abilități fizice

3421
0

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), a anuntat luni ca aproximativ 100 de politisti locali vor trebui sa isi gaseasca alt loc de munca. Mare parte dintre politistii locali vor fi trebui sa dea apoi examen, „probe de cunostinte si abilitati fizice”, scrie Aktual24.ro.

„Reforme si reorganizari in Primaria Sectorului 6. Nu mai putem continua ca pana acum. Fiecare angajat al Primariei Sectorului 6 trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se implice si sa performeze.

Astazi am publicat noua organigrama a Politiei Locale Sector 6. Vor fi mai putin cu cca. 100 de posturi.

Cei mai multi politisti locali vor intra la testare, probe de cunostinte si abilitati fizice. Vor ramane in Politia Locala doar cei dedicati functiei, cei care isi inteleg rolul.

Nu sunt multumit de Politia Locala, se misca mai bine decat in urma cu 6 luni, dar tot nu sunt multumit. Politistul local trebuie sa fie prezent si atent la TOT ce se intampla in jurul lui, sa se implice, sa observe si sa ia masuri atunci cand identifica un teren lasat de izbeliste, cand un dezvoltator imobiliar nu respecta normele de mediu si ori de cate ori situatia o impune.

Politistii locali care raman la bord vor fi bine formati professional, iar activitatea le va fi monitorizata permanent”, a anuntat Ciucu pe Facebook. 

A reușit premierul Florin Cîțu să-și țină promisiunea de a opri nepotismele și conflictele de interese?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.700 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here