Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a anunta joi ca este vizat de „atacuri josnice” din partea mafiei „din sistem” care se vede debransata de la banii publici, scrie Aktual24.ro. „Fiecare ministru are de ales intre complicitate cu mafia si liniste sau reforma si scandaluri constante”, precizeaza Nasui.

„O noua zi, un nou atac josnic. Sa debransezi grupurile de interese de la banii de la stat nu e greu. E usor. Pur si simplu faci ce am facut eu. Nu mai aprobi contracte/programe paguboase pentru stat din care se vede de la o posta ca se sifoneaza bani. Si faci totul transparent si public, asa cum am facut aici: http://www.economie.gov.ro/informatii-publice/contracte

Ce e greu, insa, e ce urmeaza. Adica un atac continuu al acelor grupuri de interese care deodata se vad debransate de la banii contribuabililor.

Aoleu! Si-a delegat atributiile! Normal ca deleg. Toti ministrii fac asta. Am delegat fix ce au delegat si altii inaintea mea si fix ce deleaga si altii in ministerele lor acum. Dar partea asta nu o veti citi.

Azi citesc si ma minunez. O firma care este actionar 0.061% intr-o firma in care sunt si eu actionar (trecuta in declaratia de avere din 2016) a aplicat la masura 3 cu o zi dupa ce a fost lansata masura, pe 4 decembrie. Pe 6 decembrie au fost alegerile parlamentare. Pe 24 decembrie am avut prima zi de mandat. Firma nu a aplicat, deci, in ultimele 48 de ore (acolo unde sunt suspiciunile ca unele firme au aplicat dupa ce au vazut date despre dosarele din sistem). In plus, firma nici macar nu a venit cu o cofinantare la limita eligibilitatii (acolo unde iar sunt suspiciunile). Si, in final, firma este complet neeligibila. Este pe locul 2.174, adica are fix 1.643 de firme inaintea sa pana la a fi eligibila. Nu mai zic ca eu am impus transparenta pentru tot ce se intampla in minister.

Atacurile acestea nu ma impresioneaza. Mafia din sistem este puternica prin influenta pe care o are si in politica, si in media. In primele zile din mandat, mi s-a spus ce va urma daca merg pe linia de a face totul public si de a debransa mafiile de la banul public. Fiecare ministru are de ales intre complicitate cu mafia si liniste sau reforma si scandaluri constante.

Pentru mine alegerea a fost clara. Am rezistat 4 ani cu atacuri constante mincinoase la adresa mea si a familiei mele, voi rezista oricat e nevoie pentru a reforma Romania. Vestea proasta e de fapt pentru ei: nu ma voi opri”, a scris Nasui pe Facebook.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.