Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a declarat marţi, la Digi24.ro că este exclusă o colaborare în viitor cu cei de la AUR, şi a etichetat partidul lui George Simion ca fiind unul „extremist”, scrie Epochtimes-romania.com.

„Nu avem nimic de a face cu AUR care e un partid extremist”, a susţinut Cioloş, cu toate că AUR a fost practic formaţiunea politică împreună cu care USR a făcut alianţă pentru demiterea Guvernului Cîţu.

Mai mult, şeful USR consideră că partidul lui George Simion ar trebui să dea explicaţii pentru minciuni legate de pandemie, pe care şi le-au asumat şi care au cauzat moartea mai multor oameni.

„AUR e treaba lor să îşi definească direcţia în care să meargă. Până acum am văzut că şi-au asumat minciuni legate de pandemie şi au murit oameni din cauza acestor minciuni propagate formal de AUR. AUR trebuie să dea explicaţii românilor pentru asta, nu mie”, a declarat Dacian Cioloş.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.