AUR a lansat miercuri seara un atac la adresa situatiei familiale a lui Iohannis, Catu, Barna si Ciolos, acuzandu-i ca nu au copii, scrie Aktual24.ro. 

„Iohannis, Citu, Barna, Ciolos nu au copii si nu stiu cum se creste unul. Totusi, ei vor sa va educe sexual copiii. Toti vor primi pensii consistente, platite din banii copiilor vostri. Vi se pare corect? E cazul ca noi sa-i educam pe ei sa ne respecte!”, a anuntat AUR, miercuri seara, pe pagina oficiala de Facebook.

Trebuie remarcat ca nici copresedintele AIR George Simion nu are copii, el nefiind nici casatorit. Pe de alta parte. sotia lui Dan Barna este acum insarcinata.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis in 2014, in unanimitate, ca declaratiile purtatorului de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, Gabriela Firea, prin care aceasta l-a atacat pe Klaus Iohannis pe motiv ca nu are copii „reprezinta fapta de discriminare si incalca dreptul la demnitate al persoanelor, pe criteriul situatiei familiale”. „Colegiul director condamna public astfel de declaratii, considerandu-le ca fiind discriminatorii”, a precizat CNCD.

Afirmatiile de atunci ale Gabrielei Firea:

Nu esti un om complet fara sa cresti un copil 

Eu va spun sincer ca am prieteni de familie care nu au putut avea in mod natural, biologic, copii din motive de sanatate si au infiat (…) pentru ca un parinte este mult atent, mult mai sensibil, la viata celor din jur pentru ca se gandeste la propri copii. Un om, din punctul meu de vedere, este mult mai bun la suflet atunci cand creste un copil de la primele zile pana la maturitate. Sunt niste etape ale vietii pe care un om fara copii, un om care traieste intr-o casa rece, fara sa se auda ganguritul bebelusilor, primii pasi, primele note de la scoala, nu are cum sa le simta. Si iti marcheaza psihologic intreaga existenta acest fapt.

In toate statele civilizate cei care doresc sa ajunga presedinti provind din familii complete, sunt casatoriti, au copii, au nepoti, au trecut prin toate etapele vietii. Toate familiile din Romania nu au aceste aspiratii sa ne conduca pe noi toti ceilalti, romanii, laolalta.

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...
Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.900 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.