Preşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, deputatul PNL Pavel Popescu, a susţinut miercuri în plenul Camerei Deputaţilor că partidul AUR şi George Simion nu primesc cotizaţii şi sunt finanţaţi direct de către Rusia, scrie Epochtimes-romania.com.

”Faceţi tot posibilul să vă distanţaţi de finanţările ruse, banii ruseşti pe care îi primiţi, aşa, pe neveu! În curând vor apărea şi dovezi ale finanţărilor dumneavoastră.”, a spus Pavel Popescu.

În replică, George Simion a susţinut că aceste acuzaţii sunt total nefondate şi vin din cauza faptului că este singurul parlamentar care îşi donează 90% din indemnizaţia lunară pentru diverse cauze umanitare. Totodată, Simion a ţinut să îl insulte pe Popescu.

”Domnule Pavel Popescu, sunteţi o biată caricatură care s-a nimerit, din greşeală, la Comisia de Apărare, în funcţia de preşedinte. Sunteţi o caricatură şi o să vă demonstrez lucrul ăsta”, a afirmat George Simion.

Reamintim că, în ultima vreme, George Simon a fost acuzat tot mai des de limbaj grobian şi de gesturi golăneşti. Unul dintre cele mai cunoscute a fost luatul de ceafă al ministrului Energiei, Virgil Popescu. Mai nou, Simon l-a tras de ureche în plen pe useristul Iulian Bulai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.