Ministrul demis al Agriculturii Adrian Oros critică dur rezultatul negocierilor duse de colegii săi din PNL cu partidul lui Ciolacu şi cere demisia conducerii Partidului Naţional Liberal pentru „starea jalnică” în care au adus formaţiunea, scrie Epochtimes-romania.com.

Totodată, în condiţiile în care personaje precum Raluca Turcan – rămasă fără vreun portofoliu – au început să critice rezultatul negocierilor pe care, de altfel, le-au girat inclusiv astăzi când au lipsit de la şedinţa conducerii PSD în loc să vină să voteze împotriva alianţei cu PSD, Oros anticipează un posibil puci contra lui Cîţu. De demisionat ar trebui însă să demisioneze nu doar Cîţu, ci toţi cei ce l-au girat, susţine fostul ministru.

Redăm postarea lui Oros:

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguţa: Marcel le-a luat şi banii de pe piept.

Toată conducerea PNL ar trebui să îşi dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliţia de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Şi pentru modul în care au trădat electoratul care a votat o coaliţie de dreapta care să dezvolte România.

Nici unul nu este mai puţin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca nişte păpuşi mecanice invocând ‘interesul naţional’.

La Congresul PNL, echipa câştigătoare a promis că va ţine PSD departe de guvernare cel puţin 7 ani. Acum, la două luni de la Congres, pentru a-şi demonstra consecvenţa, aceleaşi personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi.”, a scris pe Facebook Adrian Oros.

Unii dintre principalii artizani şi susţinători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul ‘suflului nou’. E de aşteptat ca în următoarea perioadă, mulţi dintre aceşti vrednici ‘urmaşi ai Brătienilor’ să încerce să îşi spele imaginea, debarcându-l pe Cîţu.

Eu le spun altceva: Daţi-vă demisia toţi! Toţi Rareşii, Bocii, Ralucii şi Fluturii de partid şi de stat! Luaţi-vă labele de pe Partidul Naţional Liberal!”

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.