Viorel Catarama, candidat Pro Romania in Bihor, a sustinut luni ca acest judet este printre ultimele in tara in ce priveste nivelul de trai, scrie Aktual24.ro.

Care dintre partide credeți că are cea mai bună listă de candidați pentru alegerile Parlamentare din 6 Decembrie?

  • USR - PLUS (38%, 8.527 Votes)
  • PNL (28%, 6.273 Votes)
  • AUR (22%, 4.948 Votes)
  • PMP (4%, 944 Votes)
  • PSD (4%, 920 Votes)
  • Alt partid (2%, 419 Votes)
  • PRO România - ALDE (1%, 258 Votes)

Total Voters: 22.289

Loading ... Loading ...

Catarama a sustinut ca nivelul de trai si de salarizare in judetul Bihor este la coada clasamentului national. Catarama a declarat ca „Bihorul este sub Vaslui si Vrancea si se bate pentru ultimul loc cu Covasna si Harghita. In timp ce Cluj si Timis se bat pentru primul loc cu Bucuresti.”

„Aceasta este statistica rece, clara, in ce priveste nivelul de trai, nivelul de salarizare. Ce vreau sa spun este ca trebuie atrasi investitori care sunt capabili sa ofere salarii mari,” a spus Catarama, citat de Agerpres.

In deplasarile sale zilnice in judetul Bihor, Viorel Catarama a observat ca sloganul sau „Alege libertatea” are din ce in ce mai multi adepti, ca multi oameni care sufera ii aduc la cunostinta diverse probleme carora le asteapta rezolvare.

Sunt aici pe baricade, lupt in continuare, am identificat dusmanul: fratia ticalosilor din Bihor, a partidelor politice subordonate, servitoare, ale domnului Bolojan, care conduce cu mana de fier, de multe ori, cu rezultate foarte bune.

Repet: nu exista judet care sa mai aiba o astfel de performanta, in care toate partidele politice, in afara de Pro Romania, sa fie servitori ai unui alt partid politic sau personaj politic. Totusi sa stiti ca e trist, iar rezultatele acestui troc se vad in nivelul de trai. Nimeni nu comenteaza, toata lumea se teme, primesc mesaje la receptie, pentru ca nu vor sa apara alaturi de mine de frica sa nu pateasca ceva. Sub o forma sau alta isi pot periclita locul de munca, afacerea. Se stie ca platiti cea mai scumpa gigacalorie din tara. Ceea ce vreau sa spun este ca renasterea partidului Pro Romania aici este benefica mai ales din acest punct de vedere: ca va lucra la baioneta cu autoritatile locale sa dezvolte judetul Bihor si sa creasca nivelul de trai”, a mai sustinut Viorel Catarama.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Descrețește-ți fruntea:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here