Potrivit vicepreședintelui Camerei Deputaţilor Cristina Prună, miza crizei politice actuale a fost ca partidul USR PLUS să fie scos de la guvernare, iar USL (mai vechea alianță dintre PNL și PSD) să fie refăcut. Cristina Prună apreciază că președintele României Klaus Iohannis „joacă pe muzica pusă de PSD în timp ce ţara e cufundată în haos”, scrie Epochtimes-romania.com.

„Avem un președinte jucător care joacă pe muzica pusă de PSD în timp ce țara e cufundată în haos. Ajungem practic în același punct în care eram în 2012. Cu PSD și PNL la butoane!”, a comentat Cristina Prună pe contul său de facebook.

Acesta subliniază că e necesar să ne uităm mai atent la eticheta gecii roșii purtate de președintele Iohannis la protestele pro-justiție din 2017.

„Pe ea scria: made la PSD! Atunci a reușit să o mascheze bine, dar acum ne-am lămurit. USR a deranjat pentru că începuse să schimbe de la guvernare status quo-ul existent de zeci de ani”, spune Cristina Prună.

USR PLUS a deranjat, mai crede Prună, pentru că a încercat să impună schimbări care nu au convenit.

„(…) De USR nu este nevoie acum, pentru că am fost singura forță politică ce a cerut criterii clare pentru alocarea fondurilor publice prin PNDL3 și claritate și transparență în numirile din justiție. E nevoie de liniște ca să se sifoneze relaxat banii publici.

USR nu a generat nicio criză. Atât cât am fost la guvernare am pus pe primul loc mai binele românilor, nu orgoliul unuia sau al altuia. Pentru asta se dorește ”pedepsirea” noastră prin excluderea de la guvernare.

Iar pentru cei care fac jocurile zilele acestea am un mesaj: nu pe noi ne pedepsiți, ci România și românii, care sunt condamnați să rămână din nou prinși în guvernarea celor două forțe politice care au dominat România în ultimii 30 ani. Știm cu toții cu ce rezultate.

PSD mai primește încă o șansă, încă o tură. Însă, nu renunțăm! Și cu sprijinul românilor am încredere că vom reuși să schimbăm pe viitor fața României, pentru că așa nu se mai poate!”, spune Cristina Prună.

Dacă președintele Iohannis ar fi suspendat, cum ați vota la referendumul de demitere?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 19.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.