Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat marţi seara, că primăria continuă acţiunea de desfiinţare a panourilor publice amplasate ilegal pe domeniul public în sectorul pe care îl administrează, scrie Epochtimes-romania.com.

Într-un video publicat pe Facebook la miezul nopţii, este înfăţişat momentul în care un astfel de panou publicitar controlat de firma Euromedia Group este ridicat cu macaraua din locul în care fusese plasat. Potrivit primăriţei, firma Euromedia Group este deţinută de Alexandru Ştefan Nanu, acţionar al cluburilor şi restaurantelor Nuba.

„Continuăm acţiunea de desfiinţare a panourilor publicitare amplasate ilegal pe domeniul public în Sectorul 1.PS: Acest panou era controlat de firma Euromedia Group – deţinută de Alexandru Ştefan Nanu, fiul primarului celebrei comune Cornu din Prahova şi apropiat al lui Sebastian Ghiţă & Vlad Cosma. Domnul Alexandru Nanu este acţionar al cluburilor şi restaurantelor Nuba. Despre acesta am relatat anul trecut că a primit din partea doamnei Firea un contract de 18 milioane de euro cu primăria Capitalei pentru mobilier urban, în plină pandemie de coronavirus”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.

În luna aprilie a anului trecut, primăriţa sectorului 1 anunţa că o firmă controlată de Alexandru Nanu, obţinuse un contract consistent cu Primăria Capitalei, în valoare de nici mai mult nici mai puţin de 18.376.224 EURO, Nanu fiind fiul primarului din Cornu (comuna lui Adrian Năstase), fost vicepreşedinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA şi amic cu V. Cosma & S. Ghiţă.

Ce cumpărase pe atunci Primăria Capitalei condusă de Gabriela Firea de atâţia bani? Nu, nu echipament de protecţie pentru cadrele medicale sau lucruri necesare pentru combaterea pandemiei, ci „elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adăposturi modulare pentru staţii de troleibuz şi staţii de autobuz”.

Care, dintre cei doi liberali, este potrivit pentru a prelua conducerea PNL-ului și pentru a asigura o reformă reală a partidului?

View Results

Loading ... Loading ...
Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.900 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.