Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, sutine că magistrații care protestează față de OUG 7 a lui Tudorel Toader sunt ”tradatori de tara”. El îi califica pe aceștia drept „bestii, proști și nesimtiti”.

Sunteți de acord cu declanșarea referendumului pe tema Justiției?

View Results

Loading ... Loading ...

”Au livrat societății minciună, nedreptate, teroare, dispret”, acuză Pavelescu într-o postare pe Facebook.

”MAGISTRATII MINCIUNII – RUȘINEA ROMÂNIEI! AȚI TRĂDAT ȚARA!

Magistratura nu este numai o profesie onorabilă, ci și una bănoasă în România. Cam dintotdeauna magistrații au fost alintații societății: salariile cele mai mari, pensiile de asemenea, multe alte avantaje legale. Ce li s-a cerut să dea în schimb? Corectitudine, verticalitate, competență.

I-am văzut, însă, taman în partea cealaltă. Au livrat societății minciună, nedreptate, teroare, dispreț. Nu erau cu putință toate acestea FĂRĂ O COMPLICITATE GENERALĂ. Nici vorba că Portocală, Onea, Man, Ardelean, Uncheselu, Veveriță, Iacob, Bulancea, Lazăr, Kovesi, dar și printre judecători dintre care au apărut Camelia Bogdan, Lavină Stanciu, Tarcea, Matei etc. au fost și sunt singulari! EI SUNT DOAR CEI CARE AU FOS PRINȘI! Și, de ce? Pentru că s-au și expus ca niște bestii, ca niște proști, iar nesimțirea lor nu putea trece neobservată. Dar cei care au acționat și acționează cu aceeași agresivitate și minciună, dar neștiuți? Să fie foarte clar, minciuna și corupția – mai mult decât morală – sunt GENERALIZATE în justiție. PUNCT!

I-am văzut și zilele trecute ”protestand” pentru o ORDONANȚA CORECTĂ! Nici vorba despre ce tot îndrugă idioții: gata cu delegările, amantlacurile acestora și favoritismele; gata cu influențele de la șefi sub aparența ”controlului ierarhic”, gata cu NOI SUNTEM INTANGIBILI PENTRU CĂ AȘA VREM NOI și, dacă nu, îi chemăm pe străini să vă bată la tălpi – că pentru ei ieșiți în stradă!

Nu i-am văzut pe Danilet și Bulancea protestând pentru abuzurile din justiție, pentru viața pierdută a NELEI SECARA! Nici pe Kovesi sau Lazăr CERÂNDU-ȘI SCUZE pentru miile de victime ale poliției politice pe care au patronat-o până au distrus țara! Nici pe mulți alții. Din contra, i-am văzut susținând #rezist, deși legea le interzice, la braț cu Dide, Angie și Sandy: SUNTEȚI EXACT CA EI!

M-am săturat de ipocrizie, că trebuie respectați magistrații, că doar unii fac și dreg, că, dacă îi certăm, e ca și ne-am luă de îngeri! NU: VOI SUNTEȚI MAI BORFAȘI DECÂT BORFAȘII! Țara v-a dat tot ce-a putut, infinit mai mult decât altora poate mai importanți decât voi: profesorii, medicii, și cei care țin țara cu muncă brațelor. Știți voi cam cât câștigă un ÎNVĂȚĂTOR, eroul tăcut dintoteauna al națiunii, lașilor?

Ați trădat țara, domnilor și doamnelor magistrați, o faceți și azi în fiecare zi! Nu sunteți cu nimic mai presus decât Parlamentul, Guvernul și cei pe care vă permiteți să-i sfidați în fiecare zi cu aere de superioritate. Din contra, cu mult mai rău, pe voi nu v-a votat nimeni, studiile voastre, ale celor mai mulți, sunt îndoielnice, iar din punct de vedere moral – ZERO – vreți să va îmbogățiți fără să apărați adevărul!”, a scis Pavelescu pe Facebook.

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

 • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
 • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
 • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Adina Florea rămâne șomeră. CJUE poate dispune suspendarea activității Secției speciale – dacnews.net

Norica Nicolai le interzice magistraților să protesteze: ”Nu au acest drept” – dacnews.net

Hemoragie cronică de PSD-işti care pleacă din partidul aflat în proprietatea exclusivă a lui Dragnea

Datele oficiale arată un singur lucru, DNA-ul a fost doborât. Bilanțul pe anul 2018 – dacnews.net

2 COMENTARII

 1. Pavelescu, esti presedintele PNT sau PNTCD? Oricum, ai aterizat mizerabil in acest partid si te comporti tot ca un mizerabil atacând procurorii si judecatorii care protesteaza impotriva intrarii in vigoare a OUG. Cine te mai ia in seamă pe tine, dezradăcinatule ??? NIMENI ! Marș la colT, pe coji de nuci , nemernicule !

 2. Corneliu Coposu se råsuceste in mormånt våzånd ce odios individ conduce un fost mare partid istoric si ce mutanti politici a produs acest partid in 30 de ani dupå Revolutie: Victor Ciorbea si Norica Nicolai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.