Gabriela Firea anunta pe pagina ei de Facebook ca „Si eu sunt panarama” dupa ce Nicusor Dan a catalogat-o astfel pe Dana Budeanu, scrie Aktual24.ro.

„Sunt si voi fi mereu alaturi de toate femeile! Am incercat sa le usurez viata pe cat posibil. Ele duc greul! Nu sunt ‘panarame’, cum zice un candidat. Ele sunt mame, bunici, fiice, sotii, prietene, iubite. Ca si mine”, a scris Firea pe Facebook, pe pagina de persoana publica.

Pe pagina personala a mentionat ca „Si eu sunt panarama”.

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui „urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult”. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale „sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta”. Dan a mai spus ca „fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie”.

„Am spus ca aceasta campanie e mai mult decat o discutie despre cine aduce apa calda, cat de ridicol poate sa sune asta. Este de fapt o campanie despre valori, este o campanie despre demnitate si este o campanie impotriva imposturii. De cand a inceput campania asta ma tot gandesc cum e posibil totusi, cum e posibil ca sa nu fie evident ca o sa castigam, in conditiile in care orasul este in faliment, in care oamenii nu au apa calda, traficul e sufocat, poluarea e mai mare? Cum e posibil? Si raspunsul este, daca ne uitam in istoria recenta, o sa vedem ca aceasta aberatie este posibila cand reactia oamenilor la puterea instalata e disproportionat de mica, pentru ca in anii ‘80 vedeam cu totii magazinele goale si ni se spunea la televizor ca o ducem foarte bine.

Am depus la Primaria Capitalei cele 26.000 de sesizari trimise de cetateni in doua saptamani si am vazut Bucurestiul real – cu gropi, cu mii de locuri in care se arunca ilegal deseuri, cu poluare, cu lipsa apei calde, cu toate problemele pe care Bucurestiul le stie. Si pe de alta parte avem un urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult. De fapt lupta este in niste oameni care cred in niste valori si acest urias aparat de propaganda, care acum se bazeaza pe bani si inainte de baza pe alte tipuri de forte.

Lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta, da? Si, din pacate, suntem cam la egalitate. Fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie”a declarat Nicusor Dan la un eveniment care a avut loc in zona Teatrului National Bucuresti unde a prezentat prioritatile programului Noul Bucuresti si solutiile pe care le propune pentru modernizarea Capitalei.

El a adaugat ca este foarte optimist ca „o sa iesim victoriosi din aceasta campanie”.

„Deci miza, dincolo de trafic, apa calda, poluare, scoli, conditii de viata, este de fapt despre demnitate si este despre rezistenta bucurestenilor la nesimtire, la spoiala, la impostura. Sunt foarte optimist ca o sa iesim victoriosi din aceasta campanie si ca o sa fie momentul de inceput al noului Bucuresti, al unui Bucuresti al demnitatii si al unui Bucuresti in care oamenii vor fi parte din acest oras si mandrii ca lucreaza pentru constructia lui”, a conchis Nicusor Dan.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.