UPDATE: Politia Mangalia i-a deschis un nou dosar penal lui Mohammad Murad, candidat independent la functia de primar, sprijinit de PSD, pentru coruperea si inducerea in eroare a alegatorilor, dupa ce organizatia locala a PNL a formulat o plangere in acest sens atat catre biroul electoral, cat si la politie, a declarat, pentru Agerpres, Dana Constantinescu, secretar general al formatiunii liberale.

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu acuză o „spectaculoasă escrocherie electorală” la Mangalia unde, potrivit spuselor sale, unul dintre candidaţii la primărie, Mohammad Murad, manipulează speranţele vârstnicilor pentru a-i determina să-l voteze, scrie Epochtimes-romania.com.

Mai exact, Murad, personaj în favoarea căruia PSD şi-a retras candidatul, ar da bătrânilor un fel de imitaţie de CEC-uri în valoare totală de 10.000 de lei convertibili în pelerinaj, SPA, excursie la Ierusalim etc.

Redăm postarea lui Lăzăroiu:

„Am văzut multe în campanii, dar asta mi se pare cea mai spectaculoasă escrocherie electorală din ultimii 30 de ani. Un fel de carnet de cecuri pe care îl dai bătrânilor. Valoarea totală de 10.000 de lei se împarte în pelerinaj, spa, excursie la Ierusalim etc. Completezi datele personale şi candidatul îţi promite că le vei primi pe toate dacă iese primar. Să remarcăm şi culoarea de pe copertă, atât de familiară vârstnicilor. Pot să înţeleg multe trucuri politicianiste, dar să manipulezi în halul ăsta speranţele unor oameni amărâţi trece de orice limită a abjecţiei. Ăsta nu e prietenul lui Rareş Bogdan?”, scrie, pe Facebook, Lăzăroiu.

Reamintim că, recent, candidatul susţinut de PSD, ALDE şi PNŢCD la Primăria Mangalia, Zanfir Iorgus, a anunţat că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului independent Mohhamad Murad şi le-a cerut susţinătorilor săi să îl voteze pe acesta.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.