Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a anunţat, marţi, pe blogul său, că merge „către alegeri cu toată viteza” şi că sunt şanse de 100% să candideze la funcţia de primar al Capitalei dacă se înscrie şi Victor Ponta în cursa electorală.

„Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Dacă nu, voi vedea unde candidez. PSDI va avea candidaţi în tot Bucureştiul, la fiecare sector”, a anunţat fostul primar de sector.

În acest context, Marian Vanghelie afirmă că Victor Ponta „ar trebui exclus din politică, la câte nenorociri a făcut”, şi sugerează că liderul Pro România a compromis ideea de om politic.

„Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică. Din păcate, la noi, în România, percepţia greşită este în felul următor – cine este mai alunecos şi mai mincinos, acela este om politic. Incorect! Un om politic înseamnă un om cu demnitate, un om curajos, un om care spune lucrurilor pe nume şi care se ţine de cuvânt. Din această cauză suntem în stadiul actual în care nu mai avem nici politicieni pentru că am considerat că cei care mint şi sunt alunecoşi sunt adevăraţii politicieni. Am discuţii cu mai multe partide. În momentul în care va fi o închidere de protocol ne veţi vedea unii lângă alţii”, conchide Vanghelie.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here